2777
2789
عنوان

زن داداشم میخواد از داداشم آزمایش ایدز بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 74 پست
بنظر من ترکا فیلماشونو اینجوری میسازن ایرانی ها رسمن دارن اینجوری زندگی میکنن

نه تا این حد،این فیلما فاجعن 😄😄😄

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید

تو رو خدا تو اون کامنتش که میگه آیا این توهین نیست که به داداشم گفته بره آزمایش ایدز بده؟  یعنی الان واداشش و خونوادش ناراحتن که چرا گفته برو آرمایش بده و این یه توهینه!

اصلا براشون این مهم نیست که رفته با زن سابق خوابیده

علت طلاقشون ناسازگاری بوده زن داداش سابقم دختر عموم هست 💔فوق العاده پر ادعا بود و مغرور و ازدواجشون ...

خب الان ک شما نباید بدتون بیاد ک زن داداش جدیده گفته آزمایش بده 

الان باید دختر عموتونو حسابی بشورین پهن کنین چون داره این یکی زندگی داداشت هم خراب میکنه 

تو رو خدا تو اون کامنتش که میگه آیا این توهین نیست که به داداشم گفته بره آزمایش ایدز بده؟ یعنی الان ...

خانواده شوهر فقط به فکر پسرشونن ، فکر کردی کسی طرف حقو میگیره تو اینجور داستانا؟

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
خدایی داستانت سرکاری نیست؟ داداشت از اینکه اون تهدیدش کرده ترسیده و گفته نکنه بلایی سر دخترم بیاره! ...

نه راست میگم چ دلیلی دارم دروغ بگم 😿

داداشم آنقدر وابسته دخترش هست که خدا می‌دونه اصلا این دخترش تب کنه دورش میگرده بعدشم از زن داداش سابقم هیچی بعید نیست اون هر کاری می‌کنه به خواستش برسه یادمه موقع طلاق دخترش با ما بود اوایل یه بار اومده بود دستش بزور گرفت برد بچه ۳ ساله آنقدر ترسونده بودن که پیش ما نشینه 

اگه بخای حساب کنی این اسپویل زندگی هممونه😂 ما هم هیچی نشدیم

عزیزم 😂😂 ولی خیلی دردناکه خانواده به ادم باور نداشته باشن 

خانواده ما اینجوریه ک باور ک ندارن هیچ بهشون ثابت ک بشه موفق شدی تو یه کاری میریزن به هم دیگه وظیفه ...

منم خیلی تخریب شدم ،از اول بچگی تا الان ، تقریبا باورم شده یه بیعرضه دستپاچلفتیم که هیچکاری ازش برنمیاد 😄

منم خیلی تخریب شدم ،از اول بچگی تا الان ، تقریبا باورم شده یه بیعرضه دستپاچلفتیم که هیچکاری ازش برنم ...

منم همینطور 

هر چی کمبود داشتم دارم واسه بچه ام جبران میکنم ولی روح و روان خودم داغونه

2810