2777
2789
عنوان

زن داداشم میخواد از داداشم آزمایش ایدز بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 74 پست
بعد زن داداشم که می‌شنوه با داداشم دعوا می‌کنه داداشمم میگه فقط برای دیدن دخترم رفتم و اون دختره هیچ ...

یعنی داداشتو مقصر نمیدونی؟ خیلی هم خانمی میکنه که اینجور گفته. ی لحظه خودتو بزار جاش . از مردی زایمان کردی که تو اوج حال بد جسمی و روحیت که به خاطر بچه جفتتون بوده .طرف مقابلت رفته دنبال عشق و حالش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن قبلیشو نمیخواسته که کارشون به طلاق کشیده شدههوسش زده بالا مورد دم دست تر پیدا نکرده

اون زنم چقدرررر حقیر بوده ک بعد از طلاق دوباره برگردی همچین کاری کنی جالب اینه میدونه ام طرف زن بچه داره 

اینطور که اسی میگه زن داداش سابق به زور به داداشش تجاوز کرده

اره وگرنه داداش بیچارش ک خیانت نکرده، هوسبازم نیست، از ناچاری و ترس بوده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اینکه میخاست باهاش رابطه داشته باشه چرا طلاق گرفتن

علت طلاقشون ناسازگاری بوده زن داداش سابقم دختر عموم هست 💔فوق العاده پر ادعا بود و مغرور و ازدواجشون  سنتی بود آخرشم خود دختره درخواست طلاق داد هنوز داداشم به خاطر دخترش خونه و وسایلا و مهریه و طلا همه چی رو داد بهش تا الآنم نفقه دخترش میده ... 

2810