2777
2789
عنوان

زن داداشم میخواد از داداشم آزمایش ایدز بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 74 پست

خدایی داستانت سرکاری نیست؟ داداشت از اینکه اون تهدیدش کرده ترسیده و گفته نکنه بلایی سر دخترم بیاره! 

یعنی اون زنِ اولش اگه داداشت اونو نکنه به دختر خودش صدمه میزنه!؟

داداشت عجب... هست. (جای خالی را با فحش پر کنید)

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم داداشش باید یه کم بیشتر صبر می‌کرد میفهمید ک هنوز زن قبلیشو میخاد یکی دیگه رو نمی‌گرفت یه جو ...

بنظر بیشتر زن سابقه پشیمون بوده

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2805
به نظرم داداشش باید یه کم بیشتر صبر می‌کرد میفهمید ک هنوز زن قبلیشو میخاد یکی دیگه رو نمی‌گرفت یه جو ...

زن قبلیشو نمیخواسته که کارشون به طلاق کشیده شده

هوسش زده بالا مورد دم دست تر پیدا نکرده

بعد زن داداشم که می‌شنوه با داداشم دعوا می‌کنه داداشمم میگه فقط برای دیدن دخترم رفتم و اون دختره هیچ ...

خب اون ایموجی آخرت یعنی چی ؟داداشت خیانت کرده کمترین کاری که میتونه انجام بده آزمایشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دقیقا ، حالا که زن گرفتی بمون سر زندگیت ،یه زندگی رو خراب گردی بچت اواره شد کافی نیست زندگی دومتم میخوای خراب کنی 

تو مغز مردا چی میگذره خدا میدونه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
بعد زن داداشم که می‌شنوه با داداشم دعوا می‌کنه داداشمم میگه فقط برای دیدن دخترم رفتم و اون دختره هیچ ...

داداشت حرومزادست خیانت کرده ممکنه الان هزار مریضی گرفته باشه بعد شما دوقورتو نیمتونم باقیه که چرا زنش میخواد ازمایش بگیره؟داداشت باید بره کف پاهای زنشو ببوسه التماسش کنه سر این حرومزاده بودنش.مردم چقدر بی شرف و وقیح شدن باید سر خودت بیاد قشنگ متوجه بشی اوضاع داداشت چقدر اسفناکه

نه شوخی ندارم با کسی لطفاً بگید داداشم چکار کنهاین حرفش که بره آزمایش ایدز بده توهین نیست؟

اینکه داداش شما خیانت کرده، اونم تو بارداری و زایمان اون بینوا، توهین و تحقیر نیست؟؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810