2777
2789

نسخه هامون رو برای زندگی و طبق شرایط خودمون بپیچیم

هر چی بگیم دقیقا مثال نقضش رو میشه پیدا کرد! همین یعنی اعتقاد و باور و علاقه ی ما فقط واسه خودمون مفید و خوبه. به درد بقیه نمیخوره! پس بهتره دخالت نکنیم. این قضیه کاملا زن و شوهری و خصوصیه

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

دقيقا به نظرم اينجا نشونه هاي خوبي هست..كسي ك نيمتونه بدون توهين و با القاب بدچيزي ك باهاش مخالف هست ...

دقیقا همینطوره

خودمم تک فرزند نیستم 

ولی نمیرم بگم تک فررندا تنبل و فلانن

خب کسی ک اینطور میگه تو تربیتش کم گذاشتن خب نباید دیگه تبلیغ کنن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی به یارانه داشت ؟😐 مگه زندگی با یارانه میچرخه؟

كسي ك لنگش هست و سه روزه كل تاپيكا شدت

😭😭😭 رايانه ندادن

خب حتما با اون ميچرخه ديگه/

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2805
عزیزم فکر کنم بد نوشتین ..من اصلا متوجه منظورتون نشدم

پرسيدين مگه با يارانه ميچرخن؟

عرض كردم سه روزه شاهد عزيزاني هستيم

با ايكون گريه تاپيك ميزنن، ك ريختن، نريختن.

خب اينا حتما با همون ميچرخن ديگه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
اگه دوتا باشن یکی ایران نباشه چی؟ اونوقت بازم میفته گردن یکی که 😆

مطمئن باشین اون موقع باز ی دلخوشی دارن که اونا مثلا سالی یک بار دو بار مونده به کشورش میان چند روز چند هفته میمونن و این خودش کلی هست،پدر مادر میرن مهمون اون بچه‌ 

من دوتا از عموهام ایران نیستن ،سالی ی بار میان ی ماه میمونن اونی که نزدیک تره  به ایران سالی ۲/۳ بار‌میاد دو هفته سه هفته میمونه 

۲ سال ی بار مادربزرگم میره پیششون ی ماه دو ماه میمونه

هفته ای ۳/۴‌بار حرف میزنن/با نوه هاش تصویری حرف‌میزنه

خیلی فرق داره با اینکه کلا نباشن خیلیییی 

❤Che khobe ke daramet
پرسيدين مگه با يارانه ميچرخن؟عرض كردم سه روزه شاهد عزيزاني هستيمبا ايكون گريه تاپيك ميزنن، ك ريختن، ...

نه والا اون که امکان نداره مگه یارانه چقدره؟! شاید نهایتا یه کمک خیلیییی کوچیک باشه 

نه والا اون که امکان نداره مگه یارانه چقدره؟! شاید نهایتا یه کمک خیلیییی کوچیک باشه

من اطلاعي ندارم چقدره چون بهم تعلق نميگيره.

بلاخره همون كمك كوچيك هم بهش چشم داشت دارن لابد.

شوهر منم همیشه با غصه میگه من خیلی بی کَسَمهیچ کس ونداره هیچ کس نه خواهر نه برادر نه پدر نه مادرمیگه ...

آره منم همچین حالتی ام الان انقد دوست داشتم خواهر داشتم باهم بازار می‌رفتیم برا لباس پوشیدنم نظرشو می‌پرسیدم یا یه برادری که هوامو داشت و برام برادرانه سنگ تموم می‌ذاشت اما نیست که نیست کوووو

الان که می‌دونی همسرت چه احساسی داره خیلی خوبه چون بیشتر درکش می‌کنی بیشتر هواشو داری چون تو تنها کسی هستی که تو زندگیش داره از تمام دنیا فقط تورو داره هم براش مثل دوستشی هم همسری می‌کنی براش اینجوری دیگه از یه مرد هم محکم تر پشتشی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

4-5 عالی ترین عدده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

من ان شاالله اگر خدا بده، ۵ تا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
2810