2777
2789
عنوان

از اینکه مجردین و با خوانواده زندگی میکنید راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دوست دارن مستقل بشید

اره ولی دیگه اذیت میشم تا میگم گشنمه غذا چی شد میگن دیگه مگه زن گنده ای نشدی برو برا خودت کار کن.ازون ورم یه بیرون رفتن ساده باید هزار تا جواب پس بدم

2805

حقیقتش اصلا خونه نیستم که بخوام ناراضیم باشم خداروشکر مستقل نیستم وگرن بااین حجم کار نه حوصله غذا درست کردن داشتم نه کار خونه،خدامامانمو حفظ کنه  جایی بره نباشه منم از گرسنگی میمیرم از آشپزی متنفرم

کلا تو هفته فقط پنجشنبه خونم اونم درگیر کارم و عملا هیچ برخوردی باخونوادع ندارم😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

در کل راضیم خداروشکر،

ولی اگه درآمد مستقل داشتم خیلی راحتتر بودم و اینکه به همدم نیاز دارم و سنم داره میره بالا🫠

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

بیشتر از روی دلسوزی میگن

اره درسته ولی بفکر این نیستن منم واقعا اذیتم.منتظرم کنکور قبول شم برم دانشگاه تا پارتنرم دانشگاش تموم شه و بیاد خاستگاری چلی خب نمیشه اینارو بهشون بگم

اره ولی دیگه اذیت میشم تا میگم گشنمه غذا چی شد میگن دیگه مگه زن گنده ای نشدی برو برا خودت کار کن.ازو ...

دقیقا 

چند سالته

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

به شدت 

خونه بابا راحتی مسئولیت نداری غصه اجاره و پول و بچه و.. نیست من ک خیلی راضیم

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

2810