2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اوضاع مالی ربط داره ولی در کل ۲تا خیلی بهتره 

من بیشتر از ۲تا دوست ندارم یجوریه اصلا ..یه دختر یه پسر خانواده تکمیل میشه خیلی قشنگه اینجوری

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
اینا همشون درستن ولی از طرفی همه شعارن تو نمیتونی وقتی میبینی پدر یا مادرت تو رختخواب افتاده نسبت به ...

اونکه صد درصد ولی من یا شما صرفا نباید به این امید به دنیا بیاریم که عصای دست ما باشن ممکنه اصلا ایران نباشن ممکنه اصلا سرشون شلوغ باشه 

خدایاشکرت
2805

به نظر من کسی که هم اعصابش میکشه و هم از لحاظ اقتصادی توی وضعیت نرمالیه بچه زیادم بیاره هیچ اشکالی نداره تازه خوبم هست .

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
واقعا من ک تباه شدم 🥲انگار تو خونه هیشکی منو نمیبینهاولی بچه بزرگ خانوادس و حرفشو قبول دارناخری لوس ...

ای جان عزیزم ❤️🫶عیب نداره عوضش وسی ها هم‌مستقل‌ ترن هم قویتر  

بیا بغلم🥰

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
مگه ما قراره بچه هامون ازمون مراقبت کنن؟؟ ما باید پول واسه پیری خودمون نگه داریم بچه باید بره دنبال ...

عزیزم کسی بچه رو برای مراقبت از خودش بزرگ نمیکنه ولی داشتن خانواده و کسایی که با هم همخون هستن و یک عمر با هم تو یه خونه زندگی کردن همدیگه رو به خوبی میشناسن تو خوشی و سختی شریک بودن به آدم امید و دلگرمی میده مطمئنا کسی خانواده ی خلوتتری داره دلگرمیشم کمتره

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
بخای نخای ی گوشه ذهن بچه میمونه پیش پدرمادرش وقتی تک فرزند باشی دیگه خیلی بده میدونی تو سر نزنی به م ...

من تک فرزندم حقیقت تلخ اینکه دیر یا زود چه یکی باشین چه صدتا هر کس می‌ره دنبال زندگی خودش و هر کس سرش به زندگی خودش گرمه یا بهتر بگم درد مشکلات مریضی و مرگ سراغ همه میاد فقط تک فرزند ها زودتر با این قضیه روبرو میشن

خانواده من مخصوصا مادرم هیچ وقت نزاشت من احساس تنهایی کنم و من راضیم 

خب این ادبیه که خانواده هاشون ب بچه های چند فرزندشون یاد دادن🤦‍♀️و افتخارم میکنن بهش

دقيقا به نظرم اينجا نشونه هاي خوبي هست..

كسي ك نيمتونه بدون توهين و با القاب بد

چيزي ك باهاش مخالف هست رر بيان

كنه..و نماينده خانواده چند فرزندي هست

بايد اسيب شناسي كنيم چطور يادگرفتن ك توهين كنند؟😅

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
بخای نخای ی گوشه ذهن بچه میمونه پیش پدرمادرش وقتی تک فرزند باشی دیگه خیلی بده میدونی تو سر نزنی به م ...

اگه دوتا باشن یکی ایران نباشه چی؟ اونوقت بازم میفته گردن یکی که 😆

خدایاشکرت
اونکه صد درصد ولی من یا شما صرفا نباید به این امید به دنیا بیاریم که عصای دست ما باشن ممکنه اصلا ایر ...

بله پدر ومادر که به این امید بچه میارن خودخواهن کاملا موافقم اما تک فرزندی بده واقعا بده

الان ما سه تاییم انقد پیگیرن واسه هر سه تامون چه ربطی داره

خیلی فرق داره اون پیگیری ادم ۱۰‌تا هم بچه داشته باشه پیگیرو نگران همشون میشی ولی منظورم اون‌ نیست تو وقتی یدونه بچه داری تمرکزت فقط رو اون بچه هست،ولی وقتی یدونه دیگه مثلا داری وقتی اون یکی دیگه مستقل میشه میره یا ازدواج میکنه میره تو تو خونه با اون یکی بچه مشغولی به اون میرسی و..کمتر فکرت میره اون بچه که بیرونه و‌این باعث‌میشه کمتر دخالت کنی بهش کم تر پیگیرش باشی

مثلا وقتی ی مناسبتی هست مثل شب یلدا اون تک فرزنده خودشو‌مسئول‌میدونه بره خونه مامان باباش حتما چون اونا تنهان ولی وقتی یکی دیگه هست میگی امسال من نباشم اون یکی هست،یا مثلا من چند روز سر نزنم به مامان بابام اون یکی خواهر برادرم سر میزنه ولی وقتی یدونه ای فکرت میمونه پیش مامان بابات

❤Che khobe ke daramet

من همیشه میگفتم دوتا دختر و یه پسر ولی الان یه دختر دارم که بخاطر اخلاق شوهرم حتی برا دومی دولم چه برسه ۳...دخترمم خیلی احساس تنهایی میکنه کسی نیست باهاش بازی کنی.دلم براش میسوزه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

2810