2777
2789
عزیزم تربیت بچه دونه ای نیست بچه ها با رفتار و کارهای پدر مادر و محیطی که توش بزرگ میشن تربیت میشن ت ...

بهتره تعمیم ندین تک فرزندم و همه میگن نه لوسی نه خودشیفته ارتباطم با هم سن هام و بزرگ ترا عالیه طرف میبینم فرزند دومه فقط با هم سن خودش خوبه طرف با ۱۰ سال بزرگ تر اصلا ارتباط نمیگیره و فوق العاده مغروره 

من تک فرزندم حقیقت تلخ اینکه دیر یا زود چه یکی باشین چه صدتا هر کس می‌ره دنبال زندگی خودش و هر کس سر ...

ببینید من‌نمیگم نمیریم من وقتی ازدواج کردم خونه خواهر برادر مجرد داشتم و خوب پدرمادرم‌یهو تنها نشدن و الانم من اگه نرسم به اونا سر بزنم مثلا چند روز میدونم یکی دیگه در زنگ شون رو میزنه و بهشون سر میزنه

خدا رو شکر‌مامان بابای من جوون هستن خودشون کاراشون رو انجام میدن میرن میان ولی اگه ی کار هم داشته باشن یکی مون نره اون یکی میره

مامان من همیشه میگه ما اگه ناتوان شدیم برامون با پول خودمون پرستار بگیرین هیچوقت زندگی تونو برا ما به اذیت نندازین

منظور من سر زدن و صحبت کردن باهاشونه ی خرید رفتن باهاشونه منظورم نگهداری نیست

❤Che khobe ke daramet

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره تعمیم ندین تک فرزندم و همه میگن نه لوسی نه خودشیفته ارتباطم با هم سن هام و بزرگ ترا عالیه طرف ...

عزیزم خودشیفتگی یه اصطلاح روانشناسیه 

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
دوتا سه ی دوست دارم تکه خیلی سوله بخدا کسی تحمل نداره

به نظرت منم بگم يك دوس دارم ٢/٣ نان خيلي عقده و حسوده

كار درستي هست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2805
خب بچه ای که خواهر و برادر داره محیطش با تکفرزند فرق داره

کلی دوست داشتم من باعث شده که تو هر محیط سازگار شدم

با آدم بزرگ ها بزرگ شدم بی نهایت خوشحالم هم ازشون یاد گرفتم هم با کوچیکی ترا و تو محیط بچه کوچک تر بودم اون جا هم ارتباطم باهاشون مثل سن خودم هست هم با محیط کاری خانواده ام اداره مدرسه بود میرفتم و حرف میزدم 

ببینید من‌نمیگم نمیریم من وقتی ازدواج کردم خونه خواهر برادر مجرد داشتم و خوب پدرمادرم‌یهو تنها نشدن ...

من مشکلی ندارم با این موضوع 

من سر خرید قرص چکاب همه چی خودم بهشون میگم و تو کار خونه تو غذا تو شست شو تو همه چی کمک میکنم

کلی دوست داشتم من باعث شده که تو هر محیط سازگار شدمبا آدم بزرگ ها بزرگ شدم بی نهایت خوشحالم هم ازشون ...

خدا رو شکر 

ولی اکثرا اینطور نیستن

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
ببخشید خیلی چی ان؟

سوسوله طلب کاره نازپروردس هی گفتن تکه تکه انقد این بشر طلب کاره کدنگو همه رابطه هاشم ب هم میخوره همیشه ام حق ب جانبه چون پدرو مادر همیشه گفتن حق باتوعه 

خوشحالیشو فقط تو خاسته خودش میبیینه بچه بدی نیستاولی آدم دلش میخواد دیگه تو زندگیش نباشه ازبس خسته می‌کنه آدمو 

تروخدا بچه بزرگ کردین اینجوری بزرگ نکنین 

من مشکلی ندارم با این موضوع من سر خرید قرص چکاب همه چی خودم بهشون میگم و تو کار خونه تو غذا تو شست ش ...

مجردین؟ 

سوسوله طلب کاره نازپروردس هی گفتن تکه تکه انقد این بشر طلب کاره کدنگو همه رابطه هاشم ب هم میخوره همی ...

من که مجردم 😅 ولی خب نمیشه گفت رفتاراشون فقط به خاطر تک فرزندیه عوامل دیگه ای هم شاید هستن 

به نظرت منم بگم يك دوس دارم ٢/٣ نان خيلي عقده و حسودهكار درستي هست

حالا عقده ای و حسودو بی خیال این عوامل مختلفی داره 

ولی این هجم طلب کار بودن زندگیو زهر میکنه ب آدم آدم دوسش داره ولی دوست ندارم دیگه تو زندگیش باشه 

سوسول ب شدت پرتوقع از همه کس چون والدینش فراهم کردن این توقعو ازهمه دوست و آشنا داره 

من که مجردم 😅 ولی خب نمیشه گفت رفتاراشون فقط به خاطر تک فرزندیه عوامل دیگه ای هم شاید هستن

ن بابا تک فرزندیه 

باورت نمیشه تا مامان باباش ی چیو نمی‌خورن براش زرتی می‌ره خودکشی می‌کنه 

ن بابا تک فرزندیه باورت نمیشه تا مامان باباش ی چیو نمی‌خورن براش زرتی می‌ره خودکشی می‌کنه

زرتی؟خب گناه دارن نگین اینجوری 🤦چی بگم والا به هر حال بله تربیت هم موثره ولی شاید عوامل دیگه ای هم باشه 

من مشکلی ندارم با این موضوع من سر خرید قرص چکاب همه چی خودم بهشون میگم و تو کار خونه تو غذا تو شست ش ...

احتمالا یا مجردین یا اگه ازدواج کردی با خانوادت ی ساختمون زندگی میکنی چون شما بری زندگی جدا داشته باشی هرگز نمیتونی بع همه این کارا برسی اونوقت باید کلا شوهر و بچه تو ول کنی بیای به مامان بابات برسی

❤Che khobe ke daramet
2810