2777
2789
اره بخدا هی میان به تک فرزندا توهین میکنن لوسن ننرن خواهربرادر شوهر من تک فرزند دارن نه لوسن نه پرتو ...

خب این ادبیه که خانواده هاشون ب بچه های چند فرزندشون یاد دادن🤦‍♀️

و افتخارم میکنن بهش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا این کارتون باعث بدبختی اون بچه میشه چون یدونه بچه دارین تا اخر عمرتون فقط پیگیر اون بچه میشین ...

دقیقا 👌👌👌👌

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
مگه ما قراره بچه هامون ازمون مراقبت کنن؟؟ ما باید پول واسه پیری خودمون نگه داریم بچه باید بره دنبال ...

بخای نخای ی گوشه ذهن بچه میمونه پیش پدرمادرش وقتی تک فرزند باشی دیگه خیلی بده میدونی تو سر نزنی به مامان بابات دیگه هیچکسی نیست که بهش سر بزنه،تو اگه مثلا شب یلدا سال تحویل و..نری پیشش دیگه هیچکی وجود نداره بره پیشش،ولی وقتی خوااهر برادر داری اینجوری نیست خیالت راحت تره میدونی امر‌وز تو سر‌بزنی فرداش اون‌یکی بچه سر میزنه بهش 

❤Che khobe ke daramet
2805
اره بخدا هی میان به تک فرزندا توهین میکنن لوسن ننرن خواهربرادر شوهر من تک فرزند دارن نه لوسن نه پرتو ...

دقیقا منم همینطور

تک فرزندایی که دیدم اغلب آرومن و بعضی از دوستاشون که خواهر برادر دارن خیلی رفتار خشن تری دارن. حتی تو بازی کردن دائم دارن تو سر و کله ی بقیه میزنن و به شدت شیطون و لجبازن. چون تو خونشون محیط انگار رقابتیه

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

درسته وسطی ها گناه دارن

واقعا من ک تباه شدم 🥲

انگار تو خونه هیشکی منو نمیبینه

اولی بچه بزرگ خانوادس و حرفشو قبول دارن

اخری لوس

منم ک هییچی

بچه وسط انگار نامرئیه

من بنظر خودم تک فرزندی بخاطر اینکه تا اخر عمرم مسئول یکی باشم بخاطر اینکه بتونم همین درست تربیت بکنم ...

ولی اون بچه وقتی ازدواج کنه شب عروسیش خیلی تنهاست (شاید اطرافش پر آدم باشه ولی دلش تنهاست) وقتی دلش بگیره جز خونه پدرمادر جایی رو نداره بره وقتی یکی بهش زور بگه یا شوهرش اذیتش کنه کسیو نداره باهاش درددل کنه دوست و رفیق واسه یکسال دوساله هیچوقت دائمی نمیمونه دلم نمیخاد اینو بگم ولی وقتی من و باباش نباشیم بچم تو دنیا تنهای تنها میمونه 

من صدبارم با خواهرم دعوا کنم آخرش برام میمونه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
من کلا با تک فرزندی مخالفم اونی که تک فرزنده هم تو کودکی هم وقتی ازدواج کرد و پیر شد نه خواهری داره ...

شوهر منم همیشه با غصه میگه من خیلی بی کَسَم

هیچ کس ونداره هیچ کس نه خواهر نه برادر نه پدر نه مادر

میگه دلم پرمیزنه یه خواهر داشتم میرفتم خونش شب نشینی یه برادر داشتم وقتی از دست مادرمون دلم شکسته برم باهاش درد دل کنم همیشه میگه

خود من همیشه وقتی غم خفه ام میکنه سریع میرم سراغ خواهرم

من ۳ تا دوس دارم بیارم بازم به شرایط طرف ربط داره هر کسی ی جور دوس داره 

یکی دارم خداروشکر دوتا دیگ میخوام بیارم 🙂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2810