2777
2789
من بنظر خودم تک فرزندی بخاطر اینکه تا اخر عمرم مسئول یکی باشم بخاطر اینکه بتونم همین درست تربیت بکنم ...

عزیزم تربیت بچه دونه ای نیست بچه ها با رفتار و کارهای پدر مادر و محیطی که توش بزرگ میشن تربیت میشن 

تک فرزند ها معمولا خود شیفته میشن، ضعیفتر و مشکلات ارتباطی بیشتری نسبت به بچه های دیگه دارن 

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
اره خب چون‌از یه سنی به بعد دیگه‌با پدر و مادر اونطور که بخوای نمیتونی راحت باشی و به یکی که‌همسن و ...

قسمت بوده شاید اگه خواهر یا برادر داشتی خدایی نکرده خوب نبودین باهم. خونواده اول هر کسی همسر و بچشه 

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ما ۵تاییم خیلی مثلا مستقلیم!!یا ازتنهایی دراومدیم؟!

ما ۸ تاییم 

خدا رو شکر از پس خودمون بر می آییم و مستقل و خوب تربیت شدیم

خییییلی ها رو دیدم که پرجمعیت بودن و آنقدر تلاش کردن و الان همه دکتر، خلبان، مسئول بانک و... هستن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

2805
اره خب چون‌از یه سنی به بعد دیگه‌با پدر و مادر اونطور که بخوای نمیتونی راحت باشی و به یکی که‌همسن و ...

بعد از طرفی تمام بار مسیولیت پدر و مادر رو دوش یه نفره 

من تنها بودم دکتر و دارو و همه چیژ پدر مادرم ، تو دوران بارداریم و‌الان که بچم کوچکه‌نتونستم و همش دلم میموند اما اگه خواهر برادر داشتم وضع این نبود،

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

مگه ما قراره بچه هامون ازمون مراقبت کنن؟؟ ما باید پول واسه پیری خودمون نگه داریم بچه باید بره دنبال ...

وقتی پیر شدی حالا پولم داشته باشی خدایی نکرده نتونستی روزی کارهاتو خودت بکنی همیشه میخوای پرستار بگیری.معلوم نیست آدم آینده اش چی میشه که.حالا اینم هیچی به خدا بچه ات خودش خیلی اذیت میشه تنهایی خیییلی سخته.اینو از هر تک فرزندی بپرسی بهت میگه.حالا بعضی ها میگن کاش تک فرزند بودیم ولی نمیدونن خواهر برادر داشتن بد بدشم نعمته.

عزیزم تربیت بچه دونه ای نیست بچه ها با رفتار و کارهای پدر مادر و محیطی که توش بزرگ میشن تربیت میشن ت ...

همه چی مونده به تربیت پدر مادر و محیطش ربطی به تک یا جفت نداره 

خدایاشکرت
روی استقلالش با مشاور و اینا پیش میریم نمیذاریم وابسته بشه خیلی تک فرزندا هستن اصلا سوسول نیستن و خی ...

اتفاقا من کارشناسی ارشد روانشناسی کودک و نوجوان دارم و مشاورم

میگم که تک فرزندی اصلا خوب نیست  

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

2810