2777
2789

هر چی بیشتر بهتر 😁

آب که از سرت گذشت چه یک وجب چه صد وجب !

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک فرزندی افتضااااحه هم برا بچه هم برا پیری پدر و مادر.اینو یه تک فرزند داره بهتون میگه

مگه ما قراره بچه هامون ازمون مراقبت کنن؟؟ ما باید پول واسه پیری خودمون نگه داریم بچه باید بره دنبال زندگی خودش اون در مقابل ما مسئول نیست چون به خواست خودش نیومده این دنیا

خدایاشکرت
2805
من بنظر خودم تک فرزندی بخاطر اینکه تا اخر عمرم مسئول یکی باشم بخاطر اینکه بتونم همین درست تربیت بکنم ...

اون علاوه بر مامان خوب، به خواهر و برادر و همبازی هم نیاز داره

یعنی میخوای وابسته بارش بیاری که پرتوقع باشه و از شما انتظار کمک داشته باشه و نتونه مستقل بشه و پیشرفت کنه!!!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ماهم به این دلایل تک فرزندی انتخاب کردیم

دقیقا مگه ما چه گلی به سر پدر مادر زدیم اونا بیان به سر ما بزنن بعدشم هر بچه ای میره سراغ زندگیش خواهر برادرا هم یه روزی میرن سراغ زندگی خودشون خیلیا مهاجرت میکنن مخصوصا الان

خدایاشکرت
چرا عزیزم میشه بگی..تو خونه سخت بوو تنها بودی؟

اره خب چون‌از یه سنی به بعد دیگه‌با پدر و مادر اونطور که بخوای نمیتونی راحت باشی و به یکی که‌همسن و سال خودت باشه واقعا نیاز داری. 

بعد من همیشه میگم من تک بودم بازم تو بچگیم خونه باغ پدربزرگم‌بود و نوه ها همه اونجا جمع میشدیم و یه همبازی و پایه ای داشتیم الان اگه‌ پسرم تک باشه واقعا هیچکس رو‌نداره…

من الان مثلا بخوام جایی برم و حالا بیرون و یا کاری داشته باشم خب با دخترخالم و پسرخالم هستم 

اما اگه خواهر برادر داشتم با اونا بودم ، یا لینکه پسرم تک باشه نه دخترخاله و پسرخاله و پسردایی و‌… هیچکی نداره

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

اون علاوه بر مامان خوب، به خواهر و برادر و همبازی هم نیاز دارهیعنی میخوای وابسته بارش بیاری که پرتوق ...

روی استقلالش با مشاور و اینا پیش میریم نمیذاریم وابسته بشه خیلی تک فرزندا هستن اصلا سوسول نیستن و خیلی مستقلن ربطی نداره بعدشم الان خانه بازی هست پارک هست کلی میتونه بازی کنه 

خدایاشکرت
دقیقا مگه ما چه گلی به سر پدر مادر زدیم اونا بیان به سر ما بزنن بعدشم هر بچه ای میره سراغ زندگیش خوا ...

خودمون چه زندکی ای کردیم که بچه هامون بکنن همش دوییدیمو نرسیدیم حسرت بع دل بدبختی ما بدنیا اومدن تواین نقطه جغرافیاس

اون علاوه بر مامان خوب، به خواهر و برادر و همبازی هم نیاز دارهیعنی میخوای وابسته بارش بیاری که پرتوق ...

الان خیلیا تک فرزند هستن و مستقل هستن و پرتوقعم نیستن

و ادبی ک دارن اینجوریه در مورد چند فرزندا نظری ندارن

ولی ادب آدماییو دیدم ک چندفرزند هستن ولی مدام ب تک فرزندا توهین میکنن ک تنبل و وابسته و فلانن

خب این خودش نشون میده تربیت اون تک فرزند خیلی بهتر از اونی بوده ک چندتا بودن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من تک فرزندم

تک فرزندی خیلییی بده

خیلیییی

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
2810