2777
2789
😔پیشرونده هست؟؟؟ واینکه ممکنه ازمایش ژنتیک کلن ردش کنه‌؟

متاسفانه بله ممکنه شدتش زیاد شه

احتمالش هست

چه ازمایشی تجویز کردن؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اره عزیزم حتما توضیح بده لازم دارم بشدت

برادرشوهرم و همسرش هفت پشت غریبه هستن و متاسفانه فرزند اولشون  پسر وسندروم داون هست  فرزند دوم دختر و سالم!

تو فامیل شوهرم قبل از این مورد سندوم داون نداشتن ولی تو خانوده جاریم چند مورد سندروم داون دارن یکی از داییهای جاریم هم شیرین عقل هست ک ازدواج کرد با یه خانوم شیرین عقل و بچشون سالم

خواهرا و برادرای جاریم هم ازدواجشون فامیلی(دختر عمو پسر عمو) و همه بچه هاشون سالم

این از خانواده جاریم و برادر شوهرم

الان جریان خواهر شوهرمو تو کامنت بعدی مینویسم ک تقریبا مشابه شما هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه بله ممکنه شدتش زیاد شهاحتمالش هستچه ازمایشی تجویز کردن؟

نمیدونم چه ازمایشی نوشتن فرستادن کره 

دختر من الان راه میره شرایطش خوبه فقط نیاز ب ورزش مداوم داره

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

نمیدونم چه ازمایشی نوشتن فرستادن کره دختر من الان راه میره شرایطش خوبه فقط نیاز ب ورزش مداوم داره

همون ورزش و فیزیوتراپی انجام بدید براش

احتمال میدم ngs باشه ازمایشش

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
2805
همون ورزش و فیزیوتراپی انجام بدید براشاحتمال میدم ngs باشه ازمایشش

نمیدونم چی نوشتن میشه دعا کنید ژنتیکش مشکلی نداشته باشه😔عزیزم یسوال دیگه میگم مثلا اگه تو ژنتیک بگن یه ژن ناشناخته وجود دارع و نوع بیماری مشخص نشه این ژن هم میتونه پیشرونده باشه یا نه؟ 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

اسی درخواستم رو قبول کن

ما یه گروه داریم تو تلگرام همه مشکل ژنتیکی دارن

خواستی لینک بدم بیا اونجا سوال هاتو بپرس شرایط رو ببین

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
برادرشوهرم و همسرش هفت پشت غریبه هستن و متاسفانه فرزند اولشون پسر وسندروم داون هست فرزند دوم دختر ...

خواهر شوهرم و شوهرش نسبت دختر خاله پسر خاله دارن و متاسفانه اونم مث شما بچه تا ۶ یا۷ ماهگی سقط میشه هفت تا سقط داشته ک تا جایی ک اطلاع دارم پسر بودن.....یه سری مسایل براشون پیش اومد ک مجبور شدن برن یزد اگه اشتباه نکنم اونجا مرکز ناباروری و اینجور چیزارو داره وقتی مراجعه کردن فوق دکترا یا هرکسی ک واقعا سمتشونو نمیدونم ب محض اینکه دیدشون بهشون گفت شما خونتون ب هم نمیخوره و بعداز دیدن ازمایشاتی ک خودش براشون نوشته گفت ک برید خداتون رو شکر کنید ک بچه ها میمردن و کلی عکس نشونشون داد ک نگاه کنید اگه بچتون زنده میموند اینجور میشدو....احتمال  میدم خدای نکرده شما مشکلتون مشابه مشکل خواهر شوهرمه!!البته فقط یه احتماله اخه من چند ماه پیش یه خانوم باردار دیدم ک یه دختر ۸ ساله داره و فرزندی ک بش حاملس پسره و خداروشکر سالمه و اونم میگفت ۶ تا سقط داشتم همه پسر....بنظرم اگه سنت کمه حتما برو پیگیر شو و علتو پیدا کن ..خواهرشوهرم الان یه دختر رو ب سرپرستی گرفتن ...

نمیدونم چی نوشتن میشه دعا کنید ژنتیکش مشکلی نداشته باشه😔عزیزم یسوال دیگه میگم مثلا اگه تو ژنتیک بگن ...

حتماااا

الهی که گل دخترمون از هرچی بیماری و درد دور باشه

ژن نا شناخته یعنی چی؟ 

چون ما 99درصد ژنوم انسان رو میشناسیم 

احتمال هست که کلا تشخیص پزشک اشتباه باشه 

و تا جواب ازمایشش نیاد قطعیتی نیست

خواهر شوهرم و شوهرش نسبت دختر خاله پسر خاله دارن و متاسفانه اونم مث شما بچه تا ۶ یا۷ ماهگی سقط میشه ...

مرسی عزیزم که نوشتی من قبل از بارداری ازمایش خون دادم و همسرم هم داد دیگه بعدش رفتیم آی وی اف یعنی تو مراحل ای وی اف این مشکل خونی شناسایی نمیشه ؟ قبل از ازدواج آزمایش خون میدیم پس اون برای چیه مگه اون برای همین چیزا نیست ؟ و اینکه اسم دقیق مشکل خونی خواهر شوهرت رو می‌دونی چیه ؟ و اینکه این شکل و مدل ناهنجار بچه در ازمایش های غربالگری و در آزمایش سلفری و نیفتی که من دادم هیچ کدوم اعلان نشد و شناسایی نشد اینهمه هزینه کردم ولی آخرش هیچی به هیچی. حالا می‌دونی من شک م می‌ره به اینکه چون برادرشوهرم دو تا بچه دختر دارن مشکل دار و سندروم ولی یه پسر دارند و سالم شک دارم به اینکه ما هم اینطور باشیم یعنی به علت زن معیوب همسرم دختر ها مون مشکل دار میشن شاید توی پسر مشکل نداشته باشیم . 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .