2777
2789
عنوان

پوستممممم

129 بازدید | 11 پست

بچه ها من وقتایی ک صورتمو میشورم پوستم بشدت خشک میشع ولی صبح ها ک از خواب بیدار میشم  با اینکه شب  با تونر پاک میکنم و میخوابم  صبح  ها پوستم چربه  حالا بنطرتون آبرسان بخرم یا مرطوب کننده ؟! و اینکه  پوستم جوشم میزنه گاهی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شویندت دیگه مناسب پوستت نیست بهتره استفادش نکنی

چرب شدن پوست اول صبحم طبیعیه صبح اصلا نباید به پوستت دست بزنی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
2805
گلم شوینده خوبی نداری تایپ پوستت چربه مشخصه

من چون زیاد ارایش نمیکنم با شامپو بچه میشورم جدیدا و این بنظرم از فوم و ژل ها بهتره برام . حالا بنظرت آبرسان بزنم یا مرطوب کننده

شویندت دیگه مناسب پوستت نیست بهتره استفادش نکنیچرب شدن پوست اول صبحم طبیعیه صبح اصلا نباید به پوستت ...

با تمام شوینده ها اینجوری ام 🥲 الان دیگه چون زیاد ارایش نمیکنم  دیگه از شامپو بچه استفاده میکنم و تقریبا از همه بهتر بوده برام  حالا بنظرت آبرسان بزنم یا مرطوب کننده؟؟

با تمام شوینده ها اینجوری ام 🥲 الان دیگه چون زیاد ارایش نمیکنم دیگه از شامپو بچه استفاده میکنم و ت ...

صددرصد با همه شوینده ها اینطوری نیستی

آبرسان و مرطوب کننده هم باید خودت ببینی پوستت به کدومش نیاز داره شایدم به هردوش نیاز داشته باشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اگه واقعا اين مشكل رو دارى كه شامپو نبايد بزنى به صورتتون! شامپو مخصوص ph کف سر فرموله شده نه پوست صورت و اینکه جسارت نباشه ولى اكثر كسايى كه چنين مشكلى رو دارن،

بعدش كه ازشون ميپرسيم خب عزيزم چه شوينده اى ميزديد؟ 

يه سرى شوينده بى نام و نشون يا كم كيفيت رو نام ميبرن

کسی شوينده ى بايودرما، كلارنس یا سراوی بزنه بعيد ميدونم چنين مشكلى براش پيش بياد

اگه واقعا اين مشكل رو دارى كه شامپو نبايد بزنى به صورتتون! شامپو مخصوص ph کف سر فرموله شده نه پوست ص ...

باور کن بیشترشونو استفاده کردم و دکتر پوست برام نوشت اما بازم همین مشکلو داشتم 

باور کن بیشترشونو استفاده کردم و دکتر پوست برام نوشت اما بازم همین مشکلو داشتم

ولى عزيزم اينايى كه من گفتم رو متخصص پوست اصلا نميتونه بنويسه! چون محصولات خارجى در داروخانه ها موجود نيست مثل قديما و در كل  نسخه هاى دكترهاى پوست خيلى محدوده