2777
2789
بله ولی نتیجه قطعی نیستو اینکه تمام مشکلات و جهش هارو نشون نمیدهممکنه مشکلی باشه که بعد ها خودش و نش ...

مرسی ازت عزیزم شما راجب بیماری ژنتیکی مارکو شاری ثوث یا نوروپاتی اطلاعی داری؟

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

خیلی خوبه اینطوری احتمالش رو بگن و اینکه آزمایش هول اگزوم هم برای ما لازمه یا کاریوتایپ کافیه چون ما ...

اول که کاریوتایپ میگیرن 

برای بررسی بیشتر احتمالض هست هول اگزومم بگیرن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرت الان چشه؟

میگم حالم بد میشه 

پوزش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
سجده شکر کن اگه با مشکل به دنیا میومدن عذاب بود که فقط مادر میفهمه من چی میگم‌خیلی سخته خیلی دعا میک ...

اره می‌دونم طفلی جاری من یه دختر سندروم داره ده ساله زندگی سختی دارند من میبینم خودم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

2805
یعنی چی عزیزم یعنی مثلا ازمایش ژنتیک جوابش میگه بچه مشکل دارع ولی ممکنه نداشته باشه؟؟ مطمئنی؟

بله عزیزم

کلا یه احتمال خطایی رو همیشه میذارن

ولی خیلی احتمالش کمه

بیشتر برای وقتیه که نتیجه منفی باشه

وقتی مثبته یعنی احتمال خیلی بالا جهش و مشکل و نشون داده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مرسی ازت عزیزم شما راجب بیماری ژنتیکی مارکو شاری ثوث یا نوروپاتی اطلاعی داری؟

این بیماری و تا جایی که میدونم وراثتی نیست

عزیزم خدابرات حفظش کنه اگه میشع برای سلامتی دخترم دعا کنید جواب زنتیکش خوب ییاد

به امید خدا خوب میاد جوابش 

چشم حتما

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
این بیماری و تا جایی که میدونم وراثتی نیست

برای دخترم احتمال این بیماری رو دادن😔منتظر نتیجه ازمایش ژنتیکش هستیم توی نوارعضله گفتن نوروپاتی هست دکتر گفت باید ازمایش بدید رفته کره بهمن جوابش میاد ممکنه کلن ژنتیک منفی بشه؟ باشوهرمم اقوام هستم😔

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

اسی ما تو فامیلمون مورد مشابه مورد شما داریم میخوای یذره توضیح بدم شاید بدرت خورد!؟ان شالله ک مشکلت ...

اره عزیزم حتما توضیح بده لازم دارم بشدت 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

برای دخترم احتمال این بیماری رو دادن😔منتظر نتیجه ازمایش ژنتیکش هستیم توی نوارعضله گفتن نوروپاتی هست ...

عزیزم🥺

متاسفم

خودتون و مقصر ندونید

این بیماری بر اثر جهشه و وراثتی نیست

2810