2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ژنتیک خیلی پیشرفته تر از اینه ک بشه به همچین سوالی جواب داد

ژن یه بچه نصفش از مادره،نصفش پدر

ولی این عیبی ک مدنظر شماست ممکنه مغلوب باشه و اصلا تو بوه بروز نکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2805

ژنتیست هستم

وراثت پیچیده است

بستگی به اون صفت داره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ژنتیست هستموراثت پیچیده استبستگی به اون صفت داره

سللم عزیزم چقدر خوب که شما اینجا هستید من چند تا سوال دارم میشه اینجا بپرسم و شما کمکم کنید .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

سللم عزیزم چقدر خوب که شما اینجا هستید من چند تا سوال دارم میشه اینجا بپرسم و شما کمکم کنید .

جانم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
جانم

من دو تا سابقه مرده زایی دارم اونم هردو بچه دختر بود . ازدواج فامیلی نیستیم از دو شهر جدا هستیم . همین که بچه وارد ماه ششم میشه توی شکمم میمیره . این ناشی از چی هست . ما مشکل ژنی توی خانواده پدری و مادری من نداریم اما همسرم یه برادرزاده سندرم داون داره که اونم والدینش دختر عمو پسر عمو هستند ‌‌.. حالا دکتر شک کرده به مشکل ژنتیکی . من سوالم اینه برای مشاوره ژنتیک به کدوم مرکز باید مراجعه کنم و دوم اینکه چه آزمایشاتی باید انجام بدیم که بچه بعدی مون مبتلا نشه و سوم اینکه چندتا جنین فریز شده داریم اونا رو چطور باید بررسی کنیم و روال کار به چه صورت هست .

اگه ژنش روی کروموزوم ایکس باشه روی پسردر غیر این صورت نمیدونم🗿

الان من سه تا بچه از دست دادم دوتا مرده زایی در ماه ششم و یک سقط در ماه دوم همه دختر بودند . حالا نمی‌دونم اگر ژن معیوب داریم از کدوممون هست و چرا فقط روی دختر اثر می‌ذاره دقیقا هم در یک ماه مشخص منجر به مردن بچه میشه 

2810