2777
2789
عنوان

این سایت کلاهبرداریه حواستون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4949 بازدید | 166 پست
عزیزم الان رفتم تاپیکمو نگا کردم اره شما بهم گفتین کاش حرفتونو گوش کرده بودم

عیبی نداره، تجربه شد

ولی حتما پیگیری کن قانونی، من خیلی دیدم با پیگیری پولشون برگشته

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم همین کارو میکنم

خواهش میکنم، موفق باشی عزیزم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من از دینا شاپ یه کراپ و ژاکت گرفتم ۶۰۰ تومن خب قیمتش نسبت به بقیه محصولات اونجا گرونتر بود ولی جنسش عالی بود منکه راضی بودن هر چقدر پول بدی همون قدرم کیفیت میگیری

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

وقتی کامنت هاش بسته هست و کلا کامنت هاش فیکه چطور اطمینان کردی .چشم بسته میگم کلاه برداره .برو کامنت هاشو ببین میفهمی 

سایتش هم که دوستان میگن نماد ندارها 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
الان رفتم سایتشو دیدممن دقیقااا همین سایت رو چندوقت پیش یکی تاپیک زد گفت کسی ازین پیج خرید کرده؟ کلی ...

منم هر کی اینجا کلاهبرداری رو کنه سریع میرم چک میکنم و بلاک میکنم 😅

منم هر کی اینجا کلاهبرداری رو کنه سریع میرم چک میکنم و بلاک میکنم 😅

والا کار از محکم کاری عیب نمیکنه😁

من از دینا شاپ یه کراپ و ژاکت گرفتم ۶۰۰ تومن خب قیمتش نسبت به بقیه محصولات اونجا گرونتر بود ولی جنسش ...

صحبت سر جنس نیست اصلا

اینا عکس ژورنالی میزارن یه چیز داغون میفرستن که قابل استفاده نیس

احتمالا شما هم از خودشونی میخوای آبروی رفته ی سایتو جمع کنی

فقط مدرک داشته باشهمه چیزو اسکرین بگیر سریع تا پاک نکردنببری پلیس فتا پدرشونو درمیارن اکثرا

عکس لباسا رو واسشون فرستادم گفتم من اینارو نمیخوام بیاین بگیرین پول منو برگردونین پررو پررو برگشته میگه پولتو برنمیگردونم برو هرجایی میخوای شکایت کن

شوهرم دست بردار نیست پولو برنگردونن حتما میره به صورت جدی پیگیری میکنه خداروشکر تو فتا آشنا داره خودشم میگه اینا شاکیای دیگه هم داشتن و سابقه این کارارو دارن میشه راحت در سایتشون تخته کرد

عکس لباسا رو واسشون فرستادم گفتم من اینارو نمیخوام بیاین بگیرین پول منو برگردونین پررو پررو برگشته م ...

حتما پیگیری کن .ببین چقدر کارت ثواب داره که بعدی ها رو نجات میدی .اینا آنقدر این کارو کردن و کسی پیگیری نکرده که پرو شدن و میگن هر کاری می خوای بکن 

اسی تو هم مثل من شدی من یه مانتو از انلاین شاپ گرفتم اول سایزش شش برابر من بود دوم اینکه رنگش چیز دیگه بود یه رنگ زشت و در اخر مانتو یه مدل دیگه بود

این اولین اخرین بار بود خرید انلاین کردم

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

2810