2777
2789
عنوان

این سایت کلاهبرداریه حواستون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 150 پست
یه ماه پیش پرسیدی که سایت دیناشاپ معتبره یا نه بعدش دوبار تاپیک زدی که از دیجیکالا خریدم میخام مرجوع ...

عزیزم چرا مشکوکه یعنی چی

دینا شاپ شک داشتم اومدن اینجا پرسیدم دوستان گفتن رفتیم سایتشو نگاه کردیم نماد اعتماد داره (من خودم از این جور چیزا زیاد سر در نمیارم) خیالم راحت شد سفارش دادم

دیجی کالا هم بله یه شال مبل گرفته بودم رنگش چرکی بود میخواستم مرجوع کنم ولی نکردم از دیج کالا زیاد سفارش میدم راضیم یبار اونجوری شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم چرا مشکوکه یعنی چیدینا شاپ شک داشتم اومدن اینجا پرسیدم دوستان گفتن رفتیم سایتشو نگاه کردیم نما ...

اخه شما یه ماه پیش پرسیدی اینماد چیه رفتی اینماد طرفو دیدی بعد اینجا میگم تو اینماد شکایت کن میگی اینماد از کجا پیدا کنم

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

وارد سایت اینماد شدموارد درگاه شکایات باید بشم؟

سایت اینماد که باز کردید اون بالا تو منو قسمت مصرف کننده و بعد گزینه ی سامانه شکایت از کسب و کار بزنید

میره صفحه ی ورود که میتونی با شماره موبایل ورود کنی

اونجا یه فرمی هست برای شکایت تمام اطلاعات شکایت باید داشته باشی اون پرداختی که زدی از کدوم بانک زدی و اینکه بانک مقصد چی بوده میتونی تو تراکنش های کارت بانکیت نگاه کنی یه شماره مرجع یا پیگری هم داره اونم باید بزنی

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

سایت اینماد که باز کردید اون بالا تو منو قسمت مصرف کننده و بعد گزینه ی سامانه شکایت از کسب و کار بزن ...

گلم الان فرم رو اورد برام نام دامنه همون ادرس سایت رو باید بزنم درسته؟

اخه شما یه ماه پیش پرسیدی اینماد چیه رفتی اینماد طرفو دیدی بعد اینجا میگم تو اینماد شکایت کن میگی ای ...

نه عزیزم من نمیدونستم چیه من پرسیدم این سایت معتبره یا نه بقیه گفتن ببین نماد اعتماد داره با نه منم باز نمیدونستم نماد اعتماد چجوریه اسم سایت رو گفتم دوستان خودشون رفتن نگاه کردن گفتن اره نماد اعتماد داره

اینماد رو هم الان شما بهم گفتین

سایت اینماد که باز کردید اون بالا تو منو قسمت مصرف کننده و بعد گزینه ی سامانه شکایت از کسب و کار بزن ...

شماره فاکتور میخواد

من از سایت نخریدم تو تلگرام پیام داده بودم ازشون شماره کارت گرفتم پول واریز کردم الان چیکار کنم

استارترجان متاسفم ولی دینا شاپ الان ۳ساله که کارش دزدیه و نمیدونم چرا جلوشونو نمیگیرن.اصلا معروفه به ...

عزیزم من احمق آخه از سایتشون هم خرید نکردم که الان میخوام تو سایت اینماد شکایت کنم شماره فاکتور میخواد که ندارم

من کارت به کارت زده بودم پول رو الان چه راهی هست میتونم شکایت کنم یا نه؟ باید برم پلیس فتا؟

سایت داره نماد اعتماد چجوریه؟عزیزم من ارومیه هستم از اینجا میتونم برای شکایت حضوری اقدام کنم؟

اره عزیزم میشه فرقی نداره کجا باشی

وارد سایتش بشو، برو پایین صفحه نوشته eNEAMAD.ir روی این کلیک کن.... 

بعد دوباره برو پایین صفحه بزن رو قسمت شکایت مشتری

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
میدونستم عکسا ژورنالی فک میکردم خب شبیهشو نیفرستم خاک تو سرا میگفتن خودمون تولیدی داریم

الان رفتم سایتشو دیدم

من دقیقااا همین سایت رو چندوقت پیش یکی تاپیک زد گفت کسی ازین پیج خرید کرده؟ کلی بهش توضیح دادم عکس و قیمت باهم نمیخونه و اصل جنسو نمیفرستن ولی معلوم بود قبول نکرده

نمیدونم خود شمابودی تاپیک زدی یا نه... 

پیج اینستاشم همون موقع بلاک کردم ک یوقت یادم نره اشتباهی برم تو پیجش... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
عزیزم من احمق آخه از سایتشون هم خرید نکردم که الان میخوام تو سایت اینماد شکایت کنم شماره فاکتور میخو ...

برو فتا پیگیری کن اسکرین شات چت هات رو داشته باش

واریزی هم هم همینطور ببر اونجا خودشون راهنماییت میکنن

الان رفتم سایتشو دیدممن دقیقااا همین سایت رو چندوقت پیش یکی تاپیک زد گفت کسی ازین پیج خرید کرده؟ کلی ...

عزیزم الان رفتم تاپیکمو نگا کردم اره شما بهم گفتین کاش حرفتونو گوش کرده بودم

2810