2777
2789
عنوان

چرا نسل این تاپیکای اکیپی منقرض نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 56 پست

خیلی بده نمفهممشون اصلا ینی جا دیگه نبود باهم چت کنن فقط اینجا تازه نمیدونم چرا هردفعه ام میره پربازدید خسته شدیم دیگه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نازنین قشنگه ی کتاب خون زیبای دوست داشتنی،کتاب برای دختر هفت سال که علاقمند خیلی هست تو هر حوضه ...

سلام عزیزدلم لطف داری قشنگم🥰❤

کتاب من مهم هستم خوندی براش؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2805
این میزان از صمیمیت اینجارو درک نکردم هیچوقت 😂

من خودم صمیمی‌ترین دوستام رو اینجا پیدا کردم. اما رفتیم تو تلگرام با هم گروه زدیم. نمیایم اینجا تو تاپیک یکی همدیگه رو می‌بینیم شروع کنیم سلام علیک و تگ کردن همدیگه.

اگه یه تاپیک دورهمی باشه اوکی، عنوان رو می‌بینیم نمیریم توش. ولی اینجا میای تو تاپیک راهنمایی درباره یه موضوعی یا تاپیک فان میخوای پستا رو بخونی میبینی از هر ده تا پست هشتاش بچه‌های یه اکیپ دارن قربون صدقه هم میرن و شوخی میکنن و استیکر و عکس می‌فرستن. خب اعصاب آدم خرد میشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه امروز قصدم خرید کتاب هست،دوست دارم چن تا بخرم براش،حتما میگیرم گلم

"من مهم هستم"

و

"قطره باران"

فکر میکنم خوشش بیاد مفیدم هستن عزیزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
مگه هنوز کسی از ایتا و روبیکا استفاده میکنه؟

اره بابا نوجوونا

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
2810