2777
2789
عنوان

چرا نسل این تاپیکای اکیپی منقرض نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 56 پست

راست میگی ولی توجه نکردن اسون تره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

واقعا من نمی‌فهمم. اگه انقد صمیمی هستید خب برید تلگرامی جایی گروه بزنید.

اگر هم تو یه تاپیک جمع باشن اشکالی نداره. مشکل اینو تو تاپیک مردم همو صدا میزنن شروع می‌کنن چاق سلامتی و مسخره بازی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۰،۱۵ نفرن هر کدوم ۳۰ تا کامنت هم بزارن پر بازدید میشن ، ماشالا پر حرفم هستن

همش سس شعر😂دیدی اون میگه جلگت بخورم 

اون میگه دوشت دالم 

اون میگه جررر اون یکی میگه پشمامم اون یکی این استیکرو میزاره🥺🤤😘🫂

وای نگو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خیلی خز و چیپ هستن

اکیپ میشن همش همو خمه جا تگ میکنن🤣🤣🤣🤣

من میبینمشون میخوام بالا بیارم 

آدم انقدر بی لول آخه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
2805

من ک نمیرم اصلا ولی کاش دیدنی سایت قابلیت گروه زدن داشت حداقل تو خصوصی میزدن واسه هم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

واقعا من نمی‌فهمم. اگه انقد صمیمی هستید خب برید تلگرامی جایی گروه بزنید.اگر هم تو یه تاپیک جمع باشن ...

منم خوشم نمیاد این همه اپلیکیشن هست برن جای دیگ گروه بزنن

اینجا تاپیک میزنن فقط تو فکر دیده شدن هستن 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
واقعا من نمی‌فهمم. اگه انقد صمیمی هستید خب برید تلگرامی جایی گروه بزنید.اگر هم تو یه تاپیک جمع باشن ...

دقیقا

مثلا چند وقت پیش من به یکی یه چیزی گفتم

همینطور که منو ریپلای میکرد دوستاشو تگ میکرد🤣😐😐😐😐

مثلا ده بیست نفره تگ کرد که بیان جواب منو بدن🤣🤣🤣

عین بچه دبستانی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
2810