2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چشمات و ببند و موزیکی دوست داری را پلی کن یک دل سیر گریه کن 

زیر دوش گریه کردن هم خوبه 

هرشب بی صدا اشک ریختم بر روی بالشتم وای از آن موقع که بالشت به حرف بیاید

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

خیلی طولانی خلاصه میگم ۱۳ سال ازدواجم همه جوره تحمل کردم هیچی نداشت الان همه چی داره اوایل تا ۵ سال شکاک و دست بزن داشت افتضاح خیلی تلاش مردم درست شد دوتا بچه آوردم بعد ۱ف سال کلی بد اخلاقی شکاکی دست بزنشو درست کرد همه جوره پشتش بودم بعد از چند سال خیانت دیدم بعدش بهانه گیری و میگه برو طلاق بگیر ولی من نمیتونم هیچ کسو ندارم امیدم همه چیزم بچه هامم ۳۰ سالمه و جون و خوشگل و خوش اندامم نمیدونم دنبال چی میره چی میخواد کلا عوض شده دیشب بهم گفت برو طلاق بگیر خیلی شکستم کاش زمان عقب برگرده من هنوز باورم نمیشه که عوض شده

خیلی طولانی خلاصه میگم ۱۳ سال ازدواجم همه جوره تحمل کردم هیچی نداشت الان همه چی داره اوایل تا ۵ سال ...

هی خواهر این زندگی برات زندگی نمیشه ولی تو درخواست طلاق نده به هیچ عنوان 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نمیشه خودم میدونم چند ماهیه خودم فهمیدم آخر راهم

به فکر خودت و بچه هات باش طلا پول ملک هرچی میتونی ازش بکن 

2810