2777
2789

با یه پسری آشنا شدم از طریق معلمم،این پسره زیر صفر بود مشروب خور،رفیق باز،لاشی پرومکس،روانی ، بیکار و الاف یه سال با این بودم و چنان تغییرش دادم همه مات و مبهوت مونده بودن باعث شدم از صفر به صد برسه کنارش بودم باعث شدم مهندس بشه درساشو بخونه رفیقاشو کنار بزاره تتو هاش رو پاک کنه وضعیت روانیش آروم بشه مشروب و سیگارو کنار بزاره متعهد بودن رو یاد بگیره و... خلاصه خیلی تغییر کرد همیشه هم میگفت این تغییر رو مدیون منه ولی همینکه به خودش اومد دید از صفر به صد رسوندمش بهم خیانت کرد اونم با یه ج... پولی و اون همه عشق و علاقه ما در عرض یک دقیقه به نفرت تبدیل شد واقعا پسرا جنبه و لیاقت ندارن(:

دقیقا روزی که خانوادم میخواستن قضیه رو جدی کنن بگن بیان برای خواستگاری ذات واقعیش و نشون داد

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

بهت تبریک میگم شناسنامه ات کثیف نشد با اسمش خوشحال باش دختر 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ولی کیس داغونی بود بدردت نمیخورد چون اون بازم ممکنه برگرده به حالت قبل

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

مث سگ پشیمون میشه ولی دیگه فایده نداره

هزار بار به گوه خوردن افتاده مثل سگ پشیمونه

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

هزار بار به گوه خوردن افتاده مثل سگ پشیمونه

تحت هیچ شرایطی دیگ محل سگ نده بهش

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بعدن میفهمه چ گوهی خورده.وقتی فهمید ک فهمیدی چ عکس العملی نشون داد؟

هزار بار به گوه خوردن افتاد 

با اون ج... کلا رابطه شو بهم زد 

مثل سگ پشیمون شد 

ولی من اینبار ۱۰۰ برابر زمین زدمش تا بفهمه من الاف اون نبودم 

تحت هیچ شرایطی دیگ محل سگ نده بهش

نه اصلا کلا کنار گذاشتمش و حسرت من اونو آروم آروم می سوزونه

2810