واقعا من نمیفهمم. اگه انقد صمیمی هستید خب برید تلگرامی جایی گروه بزنید.
اگر هم تو یه تاپیک جمع باشن اشکالی نداره. مشکل اینو تو تاپیک مردم همو صدا میزنن شروع میکنن چاق سلامتی و مسخره بازی.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
واقعا من نمیفهمم. اگه انقد صمیمی هستید خب برید تلگرامی جایی گروه بزنید.اگر هم تو یه تاپیک جمع باشن ...
دقیقا
مثلا چند وقت پیش من به یکی یه چیزی گفتم
همینطور که منو ریپلای میکرد دوستاشو تگ میکرد🤣😐😐😐😐
مثلا ده بیست نفره تگ کرد که بیان جواب منو بدن🤣🤣🤣
عین بچه دبستانی
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️