2777
2789

ما صبح تا شب داریم جون میکنیم برای یه قرون هرروز بی پول تر از دیروز بعد اینا یه کلیپ مسخره درست میکنن یا از تفریحاتشون میزارن میبینی یه پست مسخره بی محتوا صدهزارتا لایک خورده چقدرم پول در میارن به نظرتون اینا پولشون حلاله؟به نظر من که مشکل داره

من که دنبال نمیکنم نگاه هم نمیکنم.والا واسه ی کلیپ میلیونی خرج میکنن معلومه دیگه درآمدشون چقدره.یکیشون توی دو سال ی خونه تهران خرید

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نوه عمه مامانم ی دختر فوق العاده نچسب بلاگر شده معروفم هست میلیاردر شدن الان چندتا خونه و ماشین و باغ گرفته از درآمد همین بلاگری

هرچند وقت یکبار چک کنید...شبیه اونی که ازش بدتون میاد نشده باشید....

حکایت ناله‌ی مردم از آدم‌های پوچ مجازی، حکایت شخصی‌ه که از طعم ناگوار غذایی می‌نالید و برای اینکه به بقیه تفهیم کنه چقدر بدمزه است خرد خرد تا ته دیگ رو خورد و گفت وای که چه زهرماریه! 

خودشون مشتری و  اسباب ترقی همین افراد پوچن و شکایت می‌کنند که چرا اینها بی‌شایستگی دکانی برای خود ساختند!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

پول لایک مردم میخورن 

فالو شون میکنید پول دار مبشن واسع بقیه کلاس میزارن 

درصورتیکه اگ گوشی ازشون بگیزی 

نه بلدن زندگی کنن 

نه شعاراشون رو زندگی کنن 

افسرده میشن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
2810