2777
2789
عنوان

عاقبت حروم خوری

575 بازدید | 34 پست

تو شرکتمون یه دختره بود که دزدی میکرد به یه روشی بعد متاسفانه ثابت نشد که دزده ...

از اون شرکت کوفتی اخراج شد و رفت سریه کار دولتی 

بعدم با یه وکیل ازدواج کرده تازگیا

ببخشید قرار بود اخلاقی بشه  نشد 😐😂

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

نمیدونم چرا تو این دنیا دست ظالم رو نمیشه:')

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

یه دختره بود اونم توی شرکت بود و دزدی میکرد قرار بود بره زندان ، داداشم کمکش کرد نره زندان ، در اخرم اومد نشست سر خونه زندگی زن داداشم   و هر دعوا و ضرب و شتم و ... هم جواب نداد الانم خبر مرگش رفته تفریح بیشرف بی وجدان 

حروم‌خور با خدا طرف نیست که ببخشتش با بنده طرف حسابه که اگه نبخشه دیگه خدا میدونه چجوری و کجا ازش پس بگیره تازززه پس که نه در واقع حالش رو جا بیاره چون شب دراز است و قلندر بیدار😉😉 

بیا اینم اخلاقی

دوست من تو دیوار کلاهبرداری میکرد کلی پول دراورد اخر تصادف کرد دستش شکست کل پولش به درمان دستش رف

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

وقت واس تقاص دادن بسیاره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810