2777
2789
عنوان

این بلاگرهای مزخرف بادرآمدهای بالاشون یهو از کجا اومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 55 پست
هر چی معروف تر شی ویدیوهات بیشتر دیده شهبه اصطلاح اکانت ریچ پیجت بالا باشهبهت پیام میدن برای تبلیغات ...

مچکرم عزیزم🍓🪷

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
بعد من اینجا میگم اینستاگرام مخربه و کاش جمع بشه بهم حمله میکنن کلی از زندگیارو هم خراب میکنن بااین ...

والا من اون روز تاپیک زدم خودم صبح میرم ظهر میام.شوهرم صبح میره شب میاد.پس چرااینقدربریز بپاش نداریم؟ هشتمون گرو نهمونه.

ما نون حلال میخوریم والا نون اونا کجاش حلاله؟ چه زحمتی پشتشه؟

طرف میاد میرقصه ویو میگیره پول میاددتو حسابش این حلاله؟

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بعد من اینجا میگم اینستاگرام مخربه و کاش جمع بشه بهم حمله میکنن کلی از زندگیارو هم خراب میکنن بااین ...

چه ربطی داره ؟ لی پیج با محتوی آموزشی و محتواهای خوب هست .پیج اقوام و آشنایان هست . چون یه عده فرهنگ استفاده ندارن باید جمع بشه؟ ضمن اینکه زندگی که با این چیزها بخواد خراب بشه همون بهتر خراب شه 

چه ربطی داره ؟ لی پیج با محتوی آموزشی و محتواهای خوب هست .پیج اقوام و آشنایان هست . چون یه عده فرهنگ ...

فرهنگ استفادشو وقتی نداریم باید خراب شه.خواستمون شده برداشتندفی لتر.که پولبره تو جیب بعضیا.والا واسه ما ادمای معمولی فی لتر هیچ کاری نمیکنه.

خواست ما درستشده وضع اقتصادیه مردم مردن ناله کن ندارن.شب میخوابی صبح همه چی دوسه برابر شده.این ستاوفیل ترش رو بزنن تو سرشون نخواستیم اصلا.نون شب نیست که.ایندمون مبهمه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
فرهنگ استفادشو وقتی نداریم باید خراب شه.خواستمون شده برداشتندفی لتر.که پولبره تو جیب بعضیا.والا واسه ...

با حرفهات موافقم ولی این دوتا ربطی به هم نداره همین پول فیل تر شکن واقعا پول زوره همین اینستا برای کلی  آنلاین شاپ منبع درآمده باعث شده خیلی فروشنده های خونگی از کل ایران مشتری داشته باشن و امرار معاش کنن 

چه ربطی داره ؟ لی پیج با محتوی آموزشی و محتواهای خوب هست .پیج اقوام و آشنایان هست . چون یه عده فرهنگ ...

آنلاین شاپا میتونن کانال بزنن یا برن تو شبکه های دیگه مگه فقط اینستاس؟والا اینستا فقط برای بلاگرا خوبه پول مفت درمیارن وگرنه به شدت مضره زندگیارو خراب کرده همه زندگیا شده مقایسه تو همین نینی سایت کلی تاپیک دیدم که شوهراشون خیانت کردن 

آنلاین شاپا میتونن کانال بزنن یا برن تو شبکه های دیگه مگه فقط اینستاس؟والا اینستا فقط برای بلاگرا خو ...

والا من و اطرافیانم همگی داریم کسی دنبال خاله زنک بازی و مقایسه و فالو کردن بلاگرهای دوستای نیست . خیلی از خریدهام از پیج های مختلفه .