2777
2789
عنوان

این بلاگرهای مزخرف بادرآمدهای بالاشون یهو از کجا اومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کلا مردم بیشتر چیزای بی محتوا میپسندن 

یه پست تو اینستا بود نوشته بود می‌خوان ثابت کنم پست های بی محتوا بیشترین بازدید رو میخوره 

یه استیکر نون  فقط میچرخید 

همین 

تا اون موقع که من دیدم نزدیک به ۶۷۰ هزار تا بازدید خورده بود و چقددد لایک 

دنیا جهان بخت هنوز باردار نبود پیج زد برای بچه اش و یک جماعتی ریختن فالوش کردن 😂😂😂😂😂😂

ینی خاک بر سر ملتی که اینارو گنده میکنن اینا هربلایی سرشون بیاد حقشونه

اون فرشته دهست دوقلو داره.یه خونه باغ خریده مثل کاخ.یه خونه داره میسازه به چه عظمت.الان هم تویه خونه لوکس نشسته.بگی هم میگه زحمت کشیدم.چه زحمتی اخه؟ اومدی خودتو نشون دادی و فلانتو.والااا.شوهرشم که گربه ی خونگیه.عین بهنام بان ی همش دهنش بازه و میخنده و کلا خونس🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
نخندین بهم ولی من نمی‌فهمم با بلاگری چجوری میشه پولدار شد؟😐پول از کجا میاد به حسابت و چجوری؟جوابمو ...

هر چی معروف تر شی ویدیوهات بیشتر دیده شه

به اصطلاح اکانت ریچ پیجت بالا باشه

بهت پیام میدن برای تبلیغات!!!

مثلا یکی پیج داره کفش میفروشه

میره به یه بلاگر میگه تبلیغ پیج منو بکن

حالا خود تبلیغاتشونم قیمتاش متفاوته

مثلا بلاگره بیاد فقط حرف بزنه پیجو بگه یه قیمت

سناریو داشته باشه مثلا کفشو پاش کنه یه قیمت

اینطوری هی تبلیغات مختلف میگیرن میذارن تو پیجشونو پولدار میشن

یه عده هم هستن پیجو میارن بالا بعد دوره میفروشن

حالا یا دوره همین درامد از اینستائه

یا چیزای مختلف

شمع سازی

شکلات سازی

اموزش رزین

اینا هم با فروختن دوره پولدار میشن

دنیا جهان بخت هنوز باردار نبود پیج زد برای بچه اش و یک جماعتی ریختن فالوش کردن 😂😂😂😂😂😂

اون سر دنیا عشق وحالش می کنه چند وقت پیش ینفر تاپیک زد دلش براش میسوزه .این پیج زدن هم کار اکثریتشون .یااین بلاگرای دیونه که جلوی دوربین میرقصن مثل سید علی وزنش یه زمانی هم علی شکارچی دنبال میکردن دوتا زن داشت طرف موکت نداشت روش بشینه الا به کجا رسیده 

اون فرشته دهست دوقلو داره.یه خونه باغ خریده مثل کاخ.یه خونه داره میسازه به چه عظمت.الان هم تویه خونه ...

بعد من اینجا میگم اینستاگرام مخربه و کاش جمع بشه بهم حمله میکنن کلی از زندگیارو هم خراب میکنن بااین خودنماییشدن

2810