2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 4498 بازدید | 443 پست
جدی؟؟ پیش ما همه شوهراشون میمیرن براشوناونروز دیگه بحث عوض کردن اسم شد خالم گفت بزار مریم اسمتو 😂

نمیدونم 😂 از شوهر شانس نیاوردن🤕

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبا همشون مظلوم‌من زیاد زینب تو زندگیم داشتم نزدیک ۵ یا ۶ تایی بودن بلا استثنا هر چی زینب دیدم مظ ...

اره منم زینب مظلوم و ستم دیده دیدم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
2805
😅مریمای دوست وفامیل واشناهای ماهمه خوشگل ولی بدبخت درعوض کاری وزرنگ

وای دقیقااااا دقیقااا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
فقط دی ماهی ها دلشو بدست بیاری همه مار میکنن برات خیلی احساسین

بگو همه ی ماه ها رو محض سرگرمی به کسی ربطی نداره بگو عزیزم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
وای اره منم عمم اسمش همینه شوهرش خیلی تحت فرمانشهزن داییمم همینه شوهرش خیلی تحت فرمانشه وای دوستمم ا ...

نمیدونم چرا میمیرن براشون انگار

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
نظرمو بگم دعوا میشه حوصله بحث ندارم

عزیزم من خودم به چنین چیزهایی باور ندارم ولی دوست دارم بشنوم جالبن

شما بگو تاپیک منه من میندازمشون بیرون

نمیدونم 😂 از شوهر شانس نیاوردن🤕

عههه عجیبهه

😅مریمای دوست وفامیل واشناهای ماهمه خوشگل ولی بدبخت درعوض کاری وزرنگ

چه جالب😄

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

درخواست بده تو خصوصی میگم

همینجا بگو همه هستیم هر کس حرف اضافه زد میندازیمش بیرون از تاپیک

2810