2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10419 بازدید | 327 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه بعد اینکه لفت دادم دیلیت اکانت زدمتو تلگرام بود‌ گروهمونو درمورد تحقیقاتم باید بگم به احترام ...

اشکال نداره باز به بهانه ای وارد گروه شو و همشو پاک کن و یه مدتی باش تا بهت شک نکنن... بعدم برای همیشه با خیال راحت ترکشون کن

2805
والا منم ۲۷ سالمه ۱۸ سالگیم خییییلی خام بودم یادم به بعضی رفتارا و طرز فکرم میفته پشمام میریزه ولی خ ...

بعدمن ادعای مستقل بودن و اگاهی و فهم کامل داشتم و میگفتم دگ وقتشه تنها زندگی کنم🤣🤣🤣🤣الان اینطوریه ک از مامانم خواهش میکنم وقت دکتر برام بگیره🤣🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
عریزم کاش عکستون میزاشین خوشبخت بشی خانومی چیزی هم به شوهرت نگو

عکس خودمو که نمیزاشتم

چون نمیتونم عکس شوهدمو بی اجازه بزارم

اما خوب فعلا عکسیم نداریم باهم😂🤦🏻‍♀️سه شنیه نامزدیمونه

عکسای خودمو میطارم

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
اشکال نداره باز به بهانه ای وارد گروه شو و همشو پاک کن و یه مدتی باش تا بهت شک نکنن... بعدم برای همی ...

نمیتونم پاک کنم..دیلیت اکانت زده بودم اخه

عکس خودمو که نمیزاشتمچون نمیتونم عکس شوهدمو بی اجازه بزارماما خوب فعلا عکسیم نداریم باهم😂🤦🏻‍♀️سه ...

انشالله خوشبخت بشی 

ببین الان روی این مسئله حساس شدی 

زیاد پیگیر گذشته نباش 

چون هر چی مانور بدتره 

راه کن با رفیق های گذشتتم معمولی باش کم کم روابط سرد کن زیاد هم از شوهرت جلوشون نگو 

کلان تعادل حفظ کن 

تا نه سیخ بسوزه و نه کباب

عکس خودمو که نمیزاشتمچون نمیتونم عکس شوهدمو بی اجازه بزارماما خوب فعلا عکسیم نداریم باهم😂🤦🏻‍♀️سه ...

گذاشتی تگم کن🥺✨

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

سلام عزیزم خوبی؟ بعد چند جلسه آشنایی جواب مثبت دادی؟نامزدی یعنی صیغه محرمیت میخونین برای شناخت بیشتر ...

خانواده نامزدم خیلی مذهبین

اشنایمونم سنتی بود

دیشب اومد برای بله گرفتن

سه شنبه هم نامزدی رسمیمونه

نه فعلا محرم نیستیم چون شنبه باید بریم ازمایش

2810