2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10000 بازدید | 325 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر اینکه ازش 17 سال بزرگتره میگه حاجی.من با مامانم 18 سال تفاوت سنی دارم🤣

ملت دیوونن بخدا.ماها اصلا از این چیزا ندیدیم تو فامیل حتی از فامیلای بقیه هم نشنیدم

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
2805
پیجتو پاک کن کم کم شماره هاشونو پاک کن بزار هیچ دسترسی به شوهرت نداشته باشن

نامزدیم بازاریه کل شهر میشناسنش 

اگه بخان کرم بریزن راحت میتونن

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
عزیزم شما که اهل دوست پسر و اینا بودی الان چرا داری با یه خانواده مذهبی وصلت میکنی ؟؟ حتی اگه دوستات ...

خانواده نامزدم همه چادرین ولی ظاهر همسرم امروزیه

ولی حاجیه و با خانوادش حج رفتن چندبار

ولی خب من که نرفتم مخشو بزنم عذاب وجدان داشته باشم..خودشون اومدن جلو

منم شوهرم وقتی دوس بودیم یسری از گذشتمو خودم بهش گفتم تا از اینواون نشنوه و گف مهم نیس قبول کرد و ۳ ...

مرد با درکیه پس

من نطرمو میگم دقیقا شرایطمم شبیه شما بود ازدواج کردم و الان ۹ ساله دارم زندگی میکنم و اگه کسی حرفی زد و چیزی پرسید فقط سر بسته بود خاستگار بودن خانواده در جریان بودن ...فقط همین اصلا جزیات تعریف نکن بدبین میشه تا میتونی از همه جدا شو نزار کسی از خودت از زندگیت از همسرت خبری داشته باشه سکرت باش ارامش داری ...و خودت پا پیش نزار برا گذشته لزومی نداره چیزی بدونه فقط تو زندگی پایبند باش و محکم پای زندگی و شوهرت بمون همین