2777
2789
عنوان

چیکارکنم چطورفتارکنم

89 بازدید | 20 پست

همسرم از دی جی کالا ربع سکه خریده بود ۱۷تومن یادش رفته بود بهم بگه میخواست برای من طلا بگیره و بدهیاشو بده چون قسطی گرفته منم داشتم خونه روتمیز میکردم دیدم جعبه خالیه خیلی سبک بود فکر کردم خرید قبله فقط جعبش مونده تو خونه منم انداختم دور دیروز بهم گفت جعبه رو ندیدی گفتم انداختم دور

اسمم سیندخت هست 

ناراحت شد خودمم از دیشب خیلی گریه کردم دلم میخواد جبران کنم برم سرکارولی نمی اره میگ باید پیش بچمون باشی....وخسارت و جبران میکنم 

ولی من خیلی عذاب وجدان دارم 

اسمم سیندخت هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بارم برای یکی از دوستان من پیش اومد

شوهرش فکر کارتون خالیه و آت و اشغاله و مایکروویو رو توی جعبه گداشت کنار سطل آشغال و بردن 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خونرو سریع ترک کن😂

مردی نیست ک وابسته پول باشه چندوقتش پیشم ماشین و مالیدم به کامیون 

ناراحتم از خسارت های ک وارد کردم چطور جبران کنم دوست دارم برم سرکار ولی کارنییت

اسمم سیندخت هست 
مردی نیست ک وابسته پول باشه چندوقتش پیشم ماشین و مالیدم به کامیون ناراحتم از خسارت های ک وارد کردم چ ...

ابجی کاری بخوای کنی بیشتر خسارت میزنی😂😂

شوخی کردم عزیزم فعلا کمکش پس انداز کن یا طلا چیزی داری بهش بده

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
یه بارم برای یکی از دوستان من پیش اومدشوهرش فکر کارتون خالیه و آت و اشغاله و مایکروویو رو توی جعبه گ ...

چیکارکنم چطور رفتار کنم دلم میخواد برم سرکار حداقل دوماه ولی کارنییست

اسمم سیندخت هست 
ابجی کاری بخوای کنی بیشتر خسارت میزنی😂😂شوخی کردم عزیزم فعلا کمکش پس انداز کن یا طلا چیزی داری بهش ...

آخه میخواست برام طلابگیره الان نمی‌خواد ک بفروشه منم خریجم یه تومنه به دردش نمیخوره

اسمم سیندخت هست 
چیکارکنم چطور رفتار کنم دلم میخواد برم سرکار حداقل دوماه ولی کارنییست

تو خونه کیک درست کن و برو کافی شاپ ها بفروش

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

2810