2777
2789
عنوان

یکی از آشناهامون می خواد جدا شه شوهرش اراذل

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 30 پست
نمی دونم .آخه داداش و پسر عموها دنبال پسره اند.گفته بودند به داداشت تجاوز می کنیم و ازش فیلم می گیری ...

از داداش دوستت فیلم میگیرن ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کورمیشد بهتر یارو نمیومد زن کور بگیره

باز الان امیدواره بخت بعدیش رنگین بشه و اشتباهش رو جبران کنه اونجوری که حتی امیدی به زندگیم نداشت

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

باز الان امیدواره بخت بعدیش رنگین بشه و اشتباهش رو جبران کنه اونجوری که حتی امیدی به زندگیم نداشت

شمام خیلی رفتی تو عمق مسئله 

من منظوزم این بود قبل ازدواج چشماش باز میکرد ببینه با کی داره میره زیر ی سقف

شب خدش

خدایا شکرت

سلام بچه ها

من میخام یک چیز بفروشم سه ساله نمیخرن

چکار کنم😭

یک خونه نیمه ساز

نه گرونه نه بزرگ

مشکل خاصی نداره از قیمتش 200 تومن

ارزون تر میدم

مشکل اینه دعا هم گرفتم نذر

نیاز

خودم آیات نوشتم گذاشتم داخلش

و هرچی فکر کنید ولی ولی ولی

سر معامله دقیقا بهم میخوره طرف میاد خیلی خواهان بعد میره 😭

کسی راه جدید داره

اگر سه روز بفروشم ده میلیون میدم

شمام خیلی رفتی تو عمق مسئله من منظوزم این بود قبل ازدواج چشماش باز میکرد ببینه با کی داره میره زیر ی ...

😂😂😂میدونم ...ولی وقتی اسم اسید میاد به یاد‌گوشت اضافه میفتم و داشتم تجسم میکردم اگ این کار رو میکرد چقدر بد میشد

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

سلام بچه هامن میخام یک چیز بفروشم سه ساله نمیخرنچکار کنم😭یک خونه نیمه سازنه گرونه نه بزرگمشکل خاصی ...

اینجا کسی نمیخره انقدر زمین بی سند تو شمال فروختن به ملت مردم میترسن 

چرا حقته خب

حقم مهم تره یا جونم،

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

2810