2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10332 بازدید | 326 پست
دیلیت اکانت کن بابا اینقدرم نترس

دیلیت اکانت که همون موقعی که لفت دادم کردم

اما خب عکسامون ویسامون

چتمون

چت و انکار کنم بگم من نبودم...عکسا چی..ویسمم صدای خودمه که🥲🤦🏻‍♀️

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
یه کاربری اومد همچین تاپیکی زد و کلی اصرار داشت که اره از دهن خودم بشنوه بهتره چن روز بعدش اومد تاپی ...

نظرم این بودم برم پیش مشاور

و میخام انلایم بگیرم میترسم حضوری برم بشناسه منو

شماها مشاور خوب انلاین نمیشناسید؟

اسی پسره چه شرایطی داره؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ب نامزدت گفتی گذشتتو؟؟ و اینکه عزیز دلم خوشبخت‌ترین باشی

اصلا نباید بگه ونباید از گذشته طرف سوال کنه 

مطمئن باش بعضی پسرها بفهمن پا پس میکشن 

و تازه خدا میخواد یه دختری سرو سامون بگیره و این خواستگار خوب رو جلو پاش گذاشته بعد دختر خانم بیاد با دست خودش همه چی رو خراب کنه

اره دقیق یادمه اخرش چی شد؟

نمی‌دونم اصلا اسمشم یادم نیست فقط یادمه که بنده خدا داشت خودشو تیکه پاره می‌کرد از غصه و ناراحتی

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

عکس نامزدتو بزار 🥺💜

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

آن شاالله خوشبخت بشی عزیزم چون سنت کمه بهت میگم تو زندگیت همیشه ادا تنگارو در بیار فاز اینکه راستگوی ...

مرسی عزیردلم🥰❤️

اما میترسم🤦🏻‍♀️اگه دوستام کرمشونو بریزن چی

هیچی از گذشته ات نگو اگه ام یه وقت رفیقات گفتن خدا اجازه داده در چنین مواقعی دست رو قرآن بذاری و دروغ بگی

بزن زیرش بگو از حسادت میگن چون دوست نداشتن من زودتر ازدواج کنم 

بعضی مردا نمیتونن گذشته رو بشنون و هذمش کنن

همون دوست پسر

دوست معمولی بودین یا دوست پسرت بود؟ 

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

نظرم این بودم برم پیش مشاورو میخام انلایم بگیرم میترسم حضوری برم بشناسه منوشماها مشاور خوب انلاین نم ...

من چند باری از مشاور های اسنپ استفاده کردم و راضی بودم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
2810