2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10072 بازدید | 325 پست
عکس نامزدتو بزار 🥺💜

عکس خودمو شاید بزارم ولی عکس نامزدم نه🤦🏻‍♀️بالاخره ادما یه حریم شخصی دارن

من نمیتونم بدون اجازه عکس کسی دیگه ایی رو ارسال کنم

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
مرسی عزیردلم🥰❤️اما میترسم🤦🏻‍♀️اگه دوستام کرمشونو بریزن چی

شمارتو عوض کن و کم کم ازشون فاصله بگیر انیستارو هم دلیت کن یهپیج دیگه بزن

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس خودمو شاید بزارم ولی عکس نامزدم نه🤦🏻‍♀️بالاخره ادما یه حریم شخصی دارنمن نمیتونم بدون اجازه عکس ...

باشه بزار🙂♥

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

حالا دوس پسر عادی تره از نظرم من شوهر تو ۱۸ رو نمیتونم هضم کنم من مامان بزرگم ۱۸ عروسی کرد پس چه فرق ...

خوب الان دوره برگشته به زمان قاجار و ننه بزرگامون الان دهه هشتادیا اکثرا متاهلن دیگه فقط یه عده دهه هفتادی و دهه شصتی موندن تماشا😁

2805

سن تو نامزدت چنده؟ 

خوب الان دوره برگشته به زمان قاجار و ننه بزرگامون الان دهه هشتادیا اکثرا متاهلن دیگه فقط یه عده دهه ...

رفته بودم خونه دوست مامانم بچش ۱۳ سالشه:| بعد داره میگه فلان دوس پسرم اومدخ جلو🤣🤣🤣🤣🤣بخدا موندم اصلا اره واقعا اخر شصتی و هفتادیا میمونن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
حالا دوس پسر عادی تره از نظرم من شوهر تو ۱۸ رو نمیتونم هضم کنم من مامان بزرگم ۱۸ عروسی کرد پس چه فرق ...

جالب اینجاست که فکر میکنن تو 18 سالگی دیگه تجربه‌ها

و آگاهیشون کامل شده. ممکنه طرف مورد خیلی خفنی هم

نباشه ولی اونموقع فکر میکنن دیگه عالی و همه چی تمومه🤦🏻‍♀️

امان از دخترای شوهری😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
جالب اینجاست که فکر میکنن تو 18 سالگی دیگه تجربه‌هاو آگاهیشون کامل شده. ممکنه طرف مورد خیلی خفنی همن ...

من ۱۸ سالگیمو یادم میاد بخدا یه ادم دیگه بودم یعنی کاملا طرز تفکر پوشش و اعتقادی و اصلا همهههه چی یه ادم دگ ام خیلی سال هم نگذشته ها ولی خب🤣 اصلا شوهر از این سن خوب نیست واقعا ادم باید تو جوونی خودشو بسازه نه شوهر داری

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اسی پسره چه شرایطی داره؟

اشنایی ما کاملا سنتی بود

خاله نامزدم میشد همسایه مامان بزرگم اینا..از طرفی من رفت و امد که داشتم به خونه‌مامان بزرگم زیاد میدیدیم خانواده همسرمو

اما همسرمو کمتر میدیدم..۳۵ سالشه

خانواده همسرم خیلی خیلی مذهبین..خانواده ما هم بی حجاب نیستن..اما مثل خانواده همسرمم مذهبی نیستن

ما حد وسط ایم😂🥲🤌🏻

از طرفیم خانواده همسرم همه حاجی بازارین و تو کل شهر معروفن

اما درمورد معیارا که پرسیدی

از معیارای مهم من پول بود چون عقیده من این بود من هرچی خونه بابام داشت حداقلش اینه همونو همسرم باید داشته باشه

خانواده همسرم پولدارن و طلافروشی دارن

و معیار بعدیم تفاوت سنی بود من یه مرد پخته میخاستم نه پسر دهه ۷۰ و ۸۰

و نامزدم ۳۵ سالشه

و معیار نهاییم قد و چهارشونه بودن و چشم و ابروی مشکی بود برخلاف دوستام که چشم زنگی دوست داشتن😂🤌🏻

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
2810