2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10948 بازدید | 333 پست
من ۱۸ سالگیمو یادم میاد بخدا یه ادم دیگه بودم یعنی کاملا طرز تفکر پوشش و اعتقادی و اصلا همهههه چی یه ...

والا منم ۲۷ سالمه ۱۸ سالگیم خییییلی خام بودم یادم به بعضی رفتارا و طرز فکرم میفته پشمام میریزه ولی خیلی ادعای عقل و بزرگیم میشد الان اینایی که میگن مثلا ۱۷ سالمه ولی اندازه یه زن ۳۰ ساله میفهمم دقیقا همینجورین😂

نهایت بگو خاستگارم بود زیر نظر خانواده ها درارتباط بودیمولی فک نکنم بگن مخصوصا اینکه همشهری هستید

اره ولی ادما میتونن خیلی عوضی باشن ترسم از اینه

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۸ سالگیمو یادم میاد بخدا یه ادم دیگه بودم یعنی کاملا طرز تفکر پوشش و اعتقادی و اصلا همهههه چی یه ...

آره واقعا من خودم از 18 سالگی تا الان با اینکه خیلیم

نگذشته ولی خیلی تغییرات داشتم. باید یکم از جوونی

بگذره آدم خودشو بشناسه، به ثبات برسه، بفهمه چیه

چخبره میخواد چیکار کنه بعدش ازدواج کنه

اکثر ازدواجای الان منطقی نیستن و آمار طلاقم بالا...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
شمارتو عوض کن و کم کم ازشون فاصله بگیر انیستارو هم دلیت کن یهپیج دیگه بزن

وایی نههه دیوونه ایی دختر

اینجوری که بشتر نامزدم حساس میشه

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
2805

😐 حالا ما به برادرم میگیم فلان دختر خوبه هم مامانم هم داداشم جفتشون میگن نه اون خیلی کوچیکتره سنش نمیخوره. حالا دختره 8 یا 9 سال کوچیکتره. برادرم میگه سنش بهم نمیخوره مادرمم همینطور. چجوری میرن با 17 سال کوچیکتر ازدواج میکنن.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
2810