2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 5343 بازدید | 264 پست
ببین همسرش مرد خوبی بوده نامحسوس بهش گفته ولی این خانم میگه روم نمیشه تا وقتی خدایی نکرده بیاد تاپیک ...

دقیقا همینطوره👌🏻

نباید ساده ازش رد شده. آدمیزاده، امکان داره بلغزه 

استارتر هرچه زودتر باید با اون دختر قطع رابطه کنه 

وگرنه یک عمر باید تاوان این سکوتشو بده

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
منم واقعا حرص خوردم اون وقت استارتر با خیال راحت میگه روم نمیشه

خیالم راحت نیست باید پیشم باشی تا ببینی حالمو 😭

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون روتین پوستی داره زیاد لباس میخره و لاغرعشوهرم گیر داده به من این کارا رو انجام بده مرد چمیدونه ا ...

به جای ادامه دادن اینجا 

همین الان زنگ بزن یا پیام بده با دشمنت قطع رابطه کن

نتیجه رو بگو .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
میترسم ناراحت شهههه دلم نمیاد

میترسی اون ناراحت شه ولی از ناراحتی خودت ترسی نداری؟! عجب ...

عزیزم تنها کسی که واست میمونه خودت و خانوادت هستید.دوست هرچقدر هم صمیمی باشه نمیتونه به اندازه ی خودت تو رو دوست داشته باشه .. اولویت خودت باش نه ناراحتی دیگران

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
2805
اخرش هیچ کدوم بروز ندادن من یه پسر داشتم ولی خواهرم بهم نگفت رفتارشون ادامه داشت ولی شوهرم بعد اون ا ...

ببخشید ، واقعا معذرت میخوام. اجازه دارم بگم : خواهرت زنده است؟؟😐😐 ( به جای ز ، ج بزار )

اصلا میگم خونه نیستم هم میاد اول صبح نمیزارخ راحت باشیم برای شرایطم زاااار زاررر گریه میکنم

قشنگ برا دوستت توضیح بده خجالتی نباش مطمین باش دوستت جای تو بود از زندگیش دفاع میکرد قطعا. بگو تو شرایط منو میدونی دیگه مجرد نیستم خونه بابام نیستم شرایطم تغیر کرده همسرم دوس داره دونفره باشیم اکثرا. دیدارامونو بزار یا وقتایی ک میام خونه مامانم یا بیرون. ک اینجوری همسرمم اذیت نشه

دقیقا همینطوره👌🏻نباید ساده ازش رد شده. آدمیزاده، امکان داره بلغزه استارتر هرچه زودتر باید با اون د ...

شوهرم هم میگه هر وقت ازدواج کرد اجازه بده رفت و اومد کنه 

گاهی وقتا میاد با شوهرم میگه می‌خنده اون روز مادر شوهرم اومد خونه به من قایمکی گفت این چرا موباز نشسته من خودم همچین باحجاب نیستم ولی تاحالا این شرایط برام پیش نیومده 

سینما پارکی میریم زنگ میزنم میگه چرا منو نبردی من نمی بخشمت و فلان انقد من حرص خوردم پیر شدم نمی‌دون ...

اصلا بهش نگو 

جواب تماساشو نده،خودت بهش زنگ نزن،درو روش باز نکن

دلیلی نداره‌ همه خبر دارشن‌ که شما چیکار میکنید،کجا میرید،چی می‌خورید و... 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
خیالم راحت نیست باید پیشم باشی تا ببینی حالمو 😭

خب خودت داری خودتو عذاب میدی دیگه عزیز من...

قید هرکی و هرچیزی که باعث به هم خوردن اعصابت میشه رو بزن..

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

من یه روش کات با دوست بهت میگم‌امیدوارم به دردت بخوره اول بهش بی محلی کن و جواب تماس و پیام هاشو نده بعد که خودش قهر کرد همون قهرو ادامه بده و دیگه سمتش نرو من با دوستم اینجوری کات کردم

قشنگ برا دوستت توضیح بده خجالتی نباش مطمین باش دوستت جای تو بود از زندگیش دفاع میکرد قطعا. بگو تو شر ...

حالا اگه شوهرم سرکار بود اشکالی نداشت این که زود میاد و فقط هفته ای دوبار می‌ره خیلی بده 

2810