2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 6793 بازدید | 279 پست
وای 🫠میتونم بپرسم اخرش چی شد؟

اخرش هیچ کدوم بروز ندادن من یه پسر داشتم ولی خواهرم بهم نگفت رفتارشون ادامه داشت ولی شوهرم بعد اون اتفاق دیگه نمیزاشت خواهرم بیاد خونمون یا من برم خونش میترسید خواهرم بهم بگه ولی هیچ کدوم نگفتن منم بچه دومم رو باردار شدم که اون یکی خواهر دیگه ام بهم گفت مردم شدم یه مرده ی متحرک  نه راه پیش داشتم نه راه پس  شوهرم میگفت پشیمونم شیطان گولم زد خرییت کردم خواهر میگه تقصیر شوهرته میدونی از چی میسوزم خواهرم تا الان هم بهم میگه شوهرت اخرش یه دختر تپل سفید میگیره بالا سرت چون من سبزه لاغرم جوری که افتخار میکنه شوهرم بهش پیشنهاد داده 

کمر همت بسته برای اینکه کثیف ترین کار دنیا رو در حق اعتماد دوستش بکنه اینطوری که میگی اوضاع جالب نیس ...

حتی اگه اینطوری هم نباشه به مرور زمان حتما این اتفاق پیش میاد چون درست نیست کارش

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانت از تو ساده تره .انقدر حرص خوردم بااین تاپیکت.شیطونه میگه خودم میگم بیام بشورمش بندازمش روبند. ...

ای کاش میشدددددد

من احساس میکنم دختره یه کرمی برا شوهرت ریخته که اینجوری گفته ، خدا منو ببخشه با این قضاوت بی جای من ولی خب درست میگه شما دیگه متاهلی در این حد نباید بیاد

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

2805
اخرش هیچ کدوم بروز ندادن من یه پسر داشتم ولی خواهرم بهم نگفت رفتارشون ادامه داشت ولی شوهرم بعد اون ا ...

الهی🥲 

چقدر تلخ

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من احساس میکنم دختره یه کرمی برا شوهرت ریخته که اینجوری گفته ، خدا منو ببخشه با این قضاوت بی جای من ...

اصلا میگم خونه نیستم هم میاد اول صبح نمیزارخ راحت باشیم برای شرایطم زاااار زاررر گریه میکنم 

میترسم چشمش بگیرتش خود شما مرد باشه زنت ژولیده از خواب بیدار شه بعد ی نفر آراسته به خودش رسیده بیاد ...

حتی اگه خوشمم نیاد ، زنم از چشمم میفته ، میگم کاش با یکی دیگه ازدواج میکردم یا زنم بیشتر به خودش میرسید.

سردی رابطه ها از همین چیزا شروع میشه.

زرنگ باش ، همین گوشیت الان دستته ، پیام بده به دوستت بگو به دلایلی که نمیخوام توضبح بدم دیه نمیتونیم باهم دوست باشیم و رابطه امون تمومه

خانوادش خیلی به خانوادم خوبی کردن میترسم اونا ناراحت بشن😭😭

یه تراپی هم برو

شما نگران همه هستی به جز خودت

به جهنم که بقیه ناراحت بشن ، ادامه بدی زندگیت از هم میپاشه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ببین کی بهت گفتم انقدمیاد تاتو آخرش ازاون زندگی میری بیرون بی ادبیه ولی خیلی شلی پیام بده بگو شوهرم ...

.☹️☹️☹️☹️☹️ همین کارو میکنم دیگه

مامانت از تو ساده تره .انقدر حرص خوردم بااین تاپیکت.شیطونه میگه خودم میگم بیام بشورمش بندازمش روبند. ...

منم واقعا حرص خوردم اون وقت استارتر با خیال راحت میگه روم نمیشه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

باز میگه میترسم ناراحت شن😐 دلم میخواد بزنمت انقد ساده ای.

دارم بهت میگم دختره ی خراب اومده خونه ات که شوهرتو بدزدههههه ، با همین شرایط سال دیگه تو دادگاه واسه طلاق رفتی.

عقل نداری که این حرفارو میزنی؟؟؟؟

حتی اگه خوشمم نیاد ، زنم از چشمم میفته ، میگم کاش با یکی دیگه ازدواج میکردم یا زنم بیشتر به خودش میر ...

اون روتین پوستی داره زیاد لباس میخره و لاغرع

شوهرم گیر داده به من این کارا رو انجام بده مرد چمیدونه این چیزا چیه ؟؟ بنظرم از حرفای اون شنیده دوست داره من مثل اون بشم

باز میگه میترسم ناراحت شن😐 دلم میخواد بزنمت انقد ساده ای.دارم بهت میگم دختره ی خراب اومده خونه ات ک ...

عقل ندارم دیگه دارم دیونه میشم ب قول یکی از بچه ها ب تراپی نیاز دارم 

بالاخره باید باهاش کات کنی شده هر روز یه بهونه بیار فقط تلفنی باهاش مکالمه کن کم کم اونم قطع کن. با شوهرتم صحبت کن بگو که تو هم خسته شدی از دوستت. شوهرتم کمکت میکنه دوتایی دک کنیدش

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
2810