2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 6994 بازدید | 279 پست
شک نکن اون واسه شوهرت تور پهن کرده🤦🏻‍♀️😒شوهرتم اینو حس کرده که بهت هشدار دادهعجب زمونه ای شده بخد ...

ببین همسرش مرد خوبی بوده نامحسوس بهش گفته ولی این خانم میگه روم نمیشه تا وقتی خدایی نکرده بیاد تاپیک بزنه و... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بخدا می‌کنه اما اون متوجه نمیشه انگار چشماش رو میبینده

کمر همت بسته برای اینکه کثیف ترین کار دنیا رو در حق اعتماد دوستش بکنه 

اینطوری که میگی اوضاع جالب نیست دیگه جدی شو

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک بر سر من که اجازه دادم هرطمر دلش خواست اومد اما از شانس خوبم شوهرم مغروره ولی تو روش میگه نیا او ...

رو که نیست سنگ پای قزوینه.

بخدا به خودت ظلم میکنی اگه رفاقتتو همین الان تموم نکنی. نگو جوابشو نمیدم ارتباطو کم میکنم ، کلا رابطه ارو علنی همین الان قطع کن.

شوهرت هرچقدم مغرور باشه وقتی ببینه تو بیخیالی و هنوز رفیقت اونجاست مطمعن باش یه خطایی ازش سر میزنه

بگو شوهرم معذبه از این ور خانواده شوهرم فهمیدن گفتن حق نداری دوستت رو بیاری خونت یا بگو شوهرم میگه ا ...

جالب اینجاست پدر مادرش شب هم بخواد بخوابه هیچی نمیگن تازه ساعت شیش هفت به زور پامیشع می‌ره وگرنه میمونه

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

2805
حالا مامانم طرف دوستمه میگه خواهر نداری رابطتو خراب نکن و فلان از این بیشتر حرصم میگیره

مامانت از تو ساده تره .

انقدر حرص خوردم بااین تاپیکت.

شیطونه میگه خودم میگم بیام بشورمش بندازمش روبند.🤬😡

کلا رفت و آمد با رفیق وقتی که متاهلی اشتباهه 

دیدم که میگم

خود دوستم از دوست صمیمی به اصلاح مثل خواهرش ضربه خورد ، دوستش با شوهرش ریختن رو هم !

نکن اینکارو

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

استارتر یه چیزی بگم من به شخصه بخاطر حرف مردم زندگی خودمو خراب نمیکنم بذار هرکی هر زری دوست داره بزنه خودت و همسرت مهم هستین دوستت هر حرفی زد به درک. من شوهرم دوست باز نیست و من خیلی راحت با دوستم کات کردم چون خودم و زندگیم اسیب میدیدم تو این رابطه دوست منم اصرار داشت بیاد خونمون. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
حالا مامانم طرف دوستمه میگه خواهر نداری رابطتو خراب نکن و فلان از این بیشتر حرصم میگیره

تو الان شوهر داری ، خانواده خودتو داری‌، صلاح زندگیتو بهتر میدونی.

به حرف مادرت گوش نده اون نمبدونه چه عفریته ایه

رو که نیست سنگ پای قزوینه.بخدا به خودت ظلم میکنی اگه رفاقتتو همین الان تموم نکنی. نگو جوابشو نمیدم ا ...

میترسم چشمش بگیرتش خود شما مرد باشه زنت ژولیده از خواب بیدار شه بعد ی نفر آراسته به خودش رسیده بیاد چه فکری می‌کنی خوشت میاد یا نمیاد. 

استارتر یه چیزی بگم من به شخصه بخاطر حرف مردم زندگی خودمو خراب نمیکنم بذار هرکی هر زری دوست داره بزن ...

خانوادش خیلی به خانوادم خوبی کردن میترسم اونا ناراحت بشن😭😭

والا ما کی با خواهرتمون اینجوری هستیم؟ زنگ میزنیم هروقت شوهرامون نبودن میریم پیش هم. اصلا هرچند شوهرامون خوبن ولی خودمون معذبیم. من با خواهرم همسایه‌م کلی اصرار میکنه نمیرم نهایت میگم بریم پارک سر کوچه بشینیم. والا آدم درست حوصله ارتباط با شوهر خواهر هم نداره چه برسه هرروز بری به شوهر دوستت سر بزنی!

بخدا می‌کنه اما اون متوجه نمیشه انگار چشماش رو میبینده

این آدم با اخم و ... از رو نمیره 

خجالتو بزار کنار،زندگیتو بچسب دختر قبل از اینکه دیر بشه

خیلی راحت حرفتو بهش بزن 

بگو دوس ندارم بیای خونم شوهرم خوشش نمیاد باهات رفت و آمد داشته باشم

آدم به این وقیحی من ندیده بودم 

ساعت ۸ صبح تو خونه ی شما چی هست ک پامیشه میاد🤦🏻‍♀️کله پزیه مگه؟😒

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
2810