2777
2789
عنوان

کسی اینجا طلاق عاطفی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست
طلاق عاطفی خیلی سخته خیلی.طلاق معمول و رسمی هزاران برابر از طلاق عاطفی بهتره دیدم که میگم.

روح و روان بچه هام مهمه برام.  

تو خونه میتونم ظاهرسازی کنم جلوشون و نشون بدم که رابطه ام  با پدرشون اوکیه...  ولی با جدایی ما،  چی نصیبشون میشه اخه؟ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
هیچ چیز سخت تر از این نیست تو دنیا ایشالله زودی برگردی ب حالت قبل زندگیتون

ممنونم 

ایا تجربشو داشتین؟ یا دارین؟ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواستم تاپیکتو بزنم که تو زدی دیگه.....

منم طلاق عاطفی گرفتم از شبی که تو سرچ گوشیش دیدم علاقه به س.ک،س با خواهرم داره آدم سابق نشدم بعدازونم خیلی مشکلات دیگه پیش اومد....خیلی ازش بدم میاد خییییییییلی کاری کرده از وسایلام و لباسامم بدمومیاد بس منت میذاره برات اینکارو کردم اونکارو کردم.

شدیدا هم کمبود محبت و توجه دارم احساس میکنم افسردگی شدید گرفتم خیلی حس پوچی و بی ارزشی دارم

جالبه اصلنم دلم نمیخواد هرگز با هیچ مرد دیگه ای باشم از همه مردا حالم بهم میخوره

از شوهرم خیلی بدم میاد

اون فقط یک جزء کوچیکی تو زندگی زناشوییه. متاسفانه، متعهد بودن، درک متقابل، و اهمیت دادن به همدیگ ...

من به خاطر خیانتهاش سرد شدم،قبلش هم به خاطر توجه بیش از حدش به خانوادش و بی توجهی به من...طلاق عاطفی کم کم به وجود اومد،یه روز به خودم اومدم و دیدم نه دلم براش تنگ میشه نه دوست دارم توی خونه باشه نه میخوام صداشو بشنوم...میخواستم ازش جدا بشم ولی به خاطر بچه ها و خیلی مسائل دیگه نتونستم...الان میریم زوج درمانی

خوب نشدیم ،هنوزم گاهی بدم میاد از صداش و حضورش، ولی دارم تلاش میکنم بتونم باهاش کنار بیام😔

2805
ممنونم ایا تجربشو داشتین؟ یا دارین؟

من تجربش نکردم ولی بودن کسایی ک اینطور بودن و نزدیک ب من بودن اصلا شرایط خوبی نیس خیلی سخته اینجور زندگی کردن

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

روح و روان بچه هام مهمه برام. تو خونه میتونم ظاهرسازی کنم جلوشون و نشون بدم که رابطه ام با پدرشون ...

نگاه مادر و پدر من از هم جدا زندگی می کنن اما طلاق نگرفتن چون پدرم وابسته اس و میگه نمی تونه یه زندگی جدید رو دوباره شروع کنه و ازدواج مجدد کنه این جوری قبول کرده اما خیلی سخته یه حس بلاتکلیفیه،،این که ندونی با طرف چند چندی خیلی سخته،،مخصوصاً اگه تو یه خونه باشی کنار هم،،مگه انقدرررر رو خودت کار کنی که بحث نکنی و هیچی نگی وگرنه اگه بخواد هر روز بحث باشه روح و روان بچه ها خدای نکرده آسیب می بینه.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

مردا از برچسب زن ذلیلی میترسن. شوهر من می‌ترسه از اینکه پدرش بهش بگه حرف زنتو گوش دادی.اینجور آموزش ...

امان از این پدر و مادرها ...که تو گوش پسرشون میخونن ما مهمتریم و زن برای تو زیاده😔

مشکل من به جز خیانت همین در اولویت نبودنم بود.

کتاب میخونیم و زوج درمانی میریم و داریم یواش یواش به حرفهای دکتر و کتاب عمل میکنیم ولی مگه میشه کسی رو که ۴۰ سال تو گوشش خوندن زن نفر آخر زندگیته به این راحتی تغییر داد

میخواستم تاپیکتو بزنم که تو زدی دیگه.....منم طلاق عاطفی گرفتم از شبی که تو سرچ گوشیش دیدم علاقه به س ...

😔 فقط میتونم بگم کاش زن نبودیم  

من به خاطر خیانتهاش سرد شدم،قبلش هم به خاطر توجه بیش از حدش به خانوادش و بی توجهی به من...طلاق عاطفی ...

ان شاالله که بهترینا پیش روتون باشه.  و عاشق تراز قبل بشین باهم. 

چه خوبه که. همسرت با زوج درمانی و مشاوره و مطالعه اوکیه.  این یعنی هنوزم دوستت داره و تلاش میکنه برای ساختن زندگیتون.  

چون کم مردی حاضر میشه مشاوره بره یا مطالعه کنه...  و بخاد خودشو اصلاح کنه. 

زنده باشی عزیزم. منم خیلی سرش تو گوشیشه. خیلی رفتارای مشکوک میزنه. و سرد شدن و بی اهمیتیش تو این ...

حق داری گلم واقعا بچه دست وپای ادمو میبنده ..تحمل این جور مردام سخته ...ما زنها بدبختیم هرکدوم به نوعی..انشالله خدا خودش گره از کارت بازکنه😔