2777
2789
عنوان

کسی اینجا طلاق عاطفی گرفته

409 بازدید | 54 پست

راضی هستین از این طلاق عاطفی که بینتون به وجود اومده؟  

میشه بگین چه دلیل مهمی میتونه به وجود بیاد که زن یا شوهر طلاق عاطفی بگیره؟  

خانما جواب بدین لدفا، که نیاز به احساس توجه و محبت رو چطور میشه تامینش کرد . یا  سرکوبش کرد؟  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

من از اول ازد میترسیدم اینجور بشیم.ازهمون اول ب شوهرم میگفتم اگه بهمدیگه توجه نکنیم دچار طلاق عاطفی میشیم و اون قله قاه می‌خندید ‌هنوزم می‌خنده همیشه ب این واژه

اره من 

از نه ماه پیش که بهم خیانت کرد دیگه سرد شدم تو این مدتم فقط یه بار به زور باهاش رابطه جنسی داشتم..دیگه نتونستم ‌‌ولی اون خیلی به گفته خودش دوسم داره و میمیره اما من دیگه باورش ندارم و سردم چون قلبم شکسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اول ازد میترسیدم اینجور بشیم.ازهمون اول ب شوهرم میگفتم اگه بهمدیگه توجه نکنیم دچار طلاق عاطفی ...

ان شاالله که تا همیشه اوکی و عاشق هم بمونین عزیزم 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
2805
اره من از نه ماه پیش که بهم خیانت کرد دیگه سرد شدم تو این مدتم فقط یه بار به زور باهاش رابطه جنسی دا ...

حق میدم بهت عزیزم ♥ متاسفم برای قلب شکسته ات.  

منم یک دل شکسته ام، میفهممت.  درسته درد تو بیشتره. چون خیانتشو دیدی.  ولی منم بی توجهیشو دارم کم کم ببستر از قبل میبینیم و عوض شدنشو. و دستشم که جدیدن روز به روز بلندتر میشه برام.   

اوایل فک میکردم هرکس س کس نکته میشه طلاق عاطفی ولی الان فهمیدم ممکنه بکنه اما حسی نداشته باشه

اون فقط یک جزء کوچیکی تو زندگی زناشوییه.  

متاسفانه،  متعهد بودن،  درک متقابل،  و اهمیت دادن به همدیگه و احترام و حرمت همدیگه  رو نگه داشتن ستون اصلی نگه داشتن یک رابطه اس. 

ان شاالله که تا همیشه اوکی و عاشق هم بمونین عزیزم

ممنونم.منم بی توجهی میبینم.وقتی پدر و مادرش منو ناراحت میکنن هیچ کاری نمیکنه.محل نامیده.حتی نمیزاره حرفشم بزنم منم میریزم تو خودم تا دق کنم 

حق میدم بهت عزیزم ♥ متاسفم برای قلب شکسته ات. منم یک دل شکسته ام، میفهممت. درسته درد تو بیشتره. چو ...

الهی بگردم میفهمم البته شوهرمن همین تنها ایرادش نیس که سردم کرده اما خیانت برای یه زن نابود کننده اس مثله شمع تو خودت آب میشی...امیدوارم خدا همسرتو هدایت کنه عزیزم اصلاح بشه رابطتتون عالی بشه به امیدخدا

اون فقط یک جزء کوچیکی تو زندگی زناشوییه. متاسفانه، متعهد بودن، درک متقابل، و اهمیت دادن به همدیگ ...

منظورم اینه وقتی ک اینقدر ازهمه دور بشن ک رابطه نداشته باشن این میشه طلاق عاطفی.ولی ممکنه دور باسن ولی باز رابطه داشته باشن

ینی کتک میزنه

بله.  

حدودن یکساله اینجور شده.  و چند شب پیش خیلی به مرتب بالاتر از قبل،  دستشو روم بلند کرد. و برای اولین بار وسایلمو جمع کردم رفتم خونمون.  ولی پدرم باهاش حرف زد و وساطتت کرد،  و برگشتم.  ولی جوری از چشمم افتاده که باورم نمیشه چطور قبلا عاشقش بودم.  

ینی اون بانو رابطه جنسی داره ؟

نه دیگه 9ماهی میشه فقط یه بار اونم به زور باهاش رابطه داشتم...دیگه حالم بدمیشه چندشم میشه چون با هرزه ها خوابیده چون دلمو شکونده دیگه از رابطه جنسیم بدم اومده

بله. حدودن یکساله اینجور شده. و چند شب پیش خیلی به مرتب بالاتر از قبل، دستشو روم بلند کرد. و برای ...

من اینو ب هیشکی نگفتم.شوهرم از دوران عقد دست روم بلند کرد.ولی از وقتی بچه بدنیا اومد بندرت میزنه.براهمینه بعضی وقتا نمی‌فهمم دوستش دارم یا از سر ناچاری موندم

2810