من از اول ازد میترسیدم اینجور بشیم.ازهمون اول ب شوهرم میگفتم اگه بهمدیگه توجه نکنیم دچار طلاق عاطفی میشیم و اون قله قاه میخندید هنوزم میخنده همیشه ب این واژه
از نه ماه پیش که بهم خیانت کرد دیگه سرد شدم تو این مدتم فقط یه بار به زور باهاش رابطه جنسی داشتم..دیگه نتونستم ولی اون خیلی به گفته خودش دوسم داره و میمیره اما من دیگه باورش ندارم و سردم چون قلبم شکسته
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره من از نه ماه پیش که بهم خیانت کرد دیگه سرد شدم تو این مدتم فقط یه بار به زور باهاش رابطه جنسی دا ...
حق میدم بهت عزیزم ♥ متاسفم برای قلب شکسته ات.
منم یک دل شکسته ام، میفهممت. درسته درد تو بیشتره. چون خیانتشو دیدی. ولی منم بی توجهیشو دارم کم کم ببستر از قبل میبینیم و عوض شدنشو. و دستشم که جدیدن روز به روز بلندتر میشه برام.
حق میدم بهت عزیزم ♥ متاسفم برای قلب شکسته ات. منم یک دل شکسته ام، میفهممت. درسته درد تو بیشتره. چو ...
الهی بگردم میفهمم البته شوهرمن همین تنها ایرادش نیس که سردم کرده اما خیانت برای یه زن نابود کننده اس مثله شمع تو خودت آب میشی...امیدوارم خدا همسرتو هدایت کنه عزیزم اصلاح بشه رابطتتون عالی بشه به امیدخدا
حدودن یکساله اینجور شده. و چند شب پیش خیلی به مرتب بالاتر از قبل، دستشو روم بلند کرد. و برای اولین بار وسایلمو جمع کردم رفتم خونمون. ولی پدرم باهاش حرف زد و وساطتت کرد، و برگشتم. ولی جوری از چشمم افتاده که باورم نمیشه چطور قبلا عاشقش بودم.
نه دیگه 9ماهی میشه فقط یه بار اونم به زور باهاش رابطه داشتم...دیگه حالم بدمیشه چندشم میشه چون با هرزه ها خوابیده چون دلمو شکونده دیگه از رابطه جنسیم بدم اومده
بله. حدودن یکساله اینجور شده. و چند شب پیش خیلی به مرتب بالاتر از قبل، دستشو روم بلند کرد. و برای ...
من اینو ب هیشکی نگفتم.شوهرم از دوران عقد دست روم بلند کرد.ولی از وقتی بچه بدنیا اومد بندرت میزنه.براهمینه بعضی وقتا نمیفهمم دوستش دارم یا از سر ناچاری موندم