2777
2789
عنوان

کسی اینجا طلاق عاطفی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست
دقیقا.منم همینو میگم بهش.تو خوشی آدم با دشمنشم خوبه.تو دعوا باید حواست باشه ک چی میگی .حرفی نزنی ک م ...

مردا از زندگی کردن و مردونگی فقط کار کردن رو بلدن

توی کشور ما هیچ درسی هیچ کلاسی به پسرامون رفتار درست با زن و زن داری رو یاد نداده.  

همه فقط به زن میگن چه کن...  چطور شوهر داری کن. 

ولی هیچ کس نمیگه چطور زن داری کن.  چطوز زنتو نگه دار با عشقت

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
مردا انگار مارو خریدن.هرجور دلشون خواست رفتار میکنند.باز شما رفتید خونه پدرتون‌.من ک همش فرصت دادم.و ...

من بعد 10 سال زندگی مشترک،  و فرصت دادن...  این اولین باری بود که رفتم، فقط خواستم عزت نفسم بیشتر از این خدشه دار نشه، و ببینم ایا ترس از دست دادنم رو داره یانه.

که متاسفانه پدرم از ترس جدایی و...  سریع منو به هزار دلیل مسخره فرستاد خونه.  حتی نزاشت شب رو به صبح برسونم.  

از پدرم انتظار داشتم یه تو دهنی به شوهرم بزنه.  و بگه اینم جواب کتکی که به دخترم زدی. 

و در کمال ناباوری،  فقط یه واکنش ساده نشون داد و یه صحبت ساده کرد. و من  بدتر از قبل، شکستمممم. 

فهمیدم پناه من  فقط خداست.  نه همسر نه پدر. و نه هیچکس دیگه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا از زندگی کردن و مردونگی فقط کار کردن رو بلدنتوی کشور ما هیچ درسی هیچ کلاسی به پسرامون رفتار درس ...

مردا از برچسب زن ذلیلی میترسن. شوهر من می‌ترسه از اینکه پدرش بهش بگه حرف زنتو گوش دادی.اینجور آموزش دیده ک زن بده .پدر و مادر باید الویت باشند ‌.زن باید از مرد بترسه.همه چیز بنفع مرده.من بخام خلافش تو خانواده رفتار کنم با قانون مواجه میشم

مردا از برچسب زن ذلیلی میترسن. شوهر من می‌ترسه از اینکه پدرش بهش بگه حرف زنتو گوش دادی.اینجور آموزش ...

منم دقیقا فرهنگ خانوادشون اینجوره.  و همسرمم همین طرز فکر و عقیده چرت رو داره 

2805
من بعد 10 سال زندگی مشترک، و فرصت دادن... این اولین باری بود که رفتم، فقط خواستم عزت نفسم بیشتر از ...

من ک پدر ندارم.اونموقعه ک پدر داشتم قهر نمی‌کردم.چون میدونستم  پدرم حق رو ب شوهرم میده.ولی الان مادرم پشتمه.ولی ب دخترم فکر میکنم.خودم حاصل دعوای همیشگی پدرو مادرم بودم براهمین از دعوا میترسم ی ترسو باراومدم

من ک پدر ندارم.اونموقعه ک پدر داشتم قهر نمی‌کردم.چون میدونستم پدرم حق رو ب شوهرم میده.ولی الان مادر ...

الهی😔 روحشون شاد. 

منم مادرم حسابی پشتمه.  خدا حفظ کنه همه مامانا رو.  

ولی پدرم بهش اجازه دخالت نمیده.  

منم خودم شاهد دعوهای شدید پدر و مادر و اون چهره ترس بچگیم که نکنه ازهم جدا بشن،  تو ذهنم مونده.  برای همینه که کوتاه میام همیشه.  و خیلی وقتا از دختر بزرگم معذرت خواهی میکنم که جلوش دعوا کردیم،  امبدوارم تو روحیه اش تو بزرگسالیش اثر بد نزاره 😔و مثل اینقد ساده و ترسو نباشه.  

امیدوارم بعدها بتونم کمکش کنم قوی بار بیاد که اینقد دلبسته و وابسته مرد زندگیش نباشه. 

قبلش با پدرتون هماهنگ میکردید.بدتر شد.

هماهنگ کردم از صبح زود که رفتم.  باهاش حرف زدم گریه کردم،  یجوری زنگ زدو گفتش بیا میخام باهات حرف بزنم که حسابی ترسیدم نکنه دعواشون بگیره.  ولی دقیقا برعکس اون چه که فک میکردم پیش اومد. 

الهی😔 روحشون شاد. منم مادرم حسابی پشتمه. خدا حفظ کنه همه مامانا رو. ولی پدرم بهش اجازه دخالت نمید ...

چقدر شبیه همیم زندگیامون.همیشه نگران ذخترمم در آینده مردی تا این حد اذیتش نکنه.خدا خودش فقط رحم کنه

هماهنگ کردم از صبح زود که رفتم. باهاش حرف زدم گریه کردم، یجوری زنگ زدو گفتش بیا میخام باهات حرف بز ...

بهش میگفتی اینبار بخاطر پدرم اومدم دفعه بعد پدرم خودش نمیزاره برگردم.من همیشه میترسم برم وقتی برگردم دیگه همین قدرم دوسش نداشته باشم

چقدر شبیه همیم زندگیامون.همیشه نگران ذخترمم در آینده مردی تا این حد اذیتش نکنه.خدا خودش فقط رحم کنه

خدا عاقبت بخیرشون کنه و ما شاهد خوشبختیشون باشیم ان شاالله. 

مرسی از اینکه بودی تو تاپیکم و ابرازهمدلی و همدردی کردی باهام.   از ته دل دعات میکنم که همیشه دل خوش و شاد باشی و مردزندگیت همیشه همراه و همدمت باشه تو ناراحتیات.  

خدا عاقبت بخیرشون کنه و ما شاهد خوشبختیشون باشیم ان شاالله. مرسی از اینکه بودی تو تاپیکم و ابرازهمدل ...

مرسی.ممنونم.همچنین شما.امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه بچه هاتونم عاقبت بخیر بشن ‌وی جرقه ی امیدو عشق تو زندگی تون رخ بده.سپاسگزازم‌

طلاق عاطفی خیلی سخته خیلی.

طلاق معمول و رسمی هزاران برابر از طلاق عاطفی بهتره دیدم که میگم.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

بهش میگفتی اینبار بخاطر پدرم اومدم دفعه بعد پدرم خودش نمیزاره برگردم.من همیشه میترسم برم وقتی برگردم ...

با سکوت برگشتم.  توان حرف زدن دیگه نداشتم.  

ولی دم رفتن به خونمون،  چند بار گفتمش اگر مردی لااقل بگو پشیمونی که برگردم.  بدتر قلدری میکرد.  و میگفت برو بهتره.  آرزومه که بری. 

حتی گفت دیگه نمیخامت.  برنگرد. 😭

من الان به همین درددچارم.  حرفای آخرش جوری قلبمو بدتر چنگ مینداخت که اصلا کتک زدنش برام بی اهمیت شد تو ذهنم.  

فقط شب که جلو پدرم حرف میزدیم گفتم بخاطر بچه هام برمیگردم.  

امشب همش به طلاق عاطفی فک میکنم.  اینکه حتی رابطه ج ن س ی هم دیگه نداشته باشم . و فقط یه همخونه باشیم.  

2810