2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 167 پست
منظورت سوره یاسین هست ؟ چطوری نذر کنم؟

بله عزیزم.هرجوری دلت میگه..برخی میگن چله یاسین.چهل بار میخونن تو روزای مختلف..یا چهل روز پشت سر. من خودم گاهی نذر برای امام رضا میکنم.هرچند تا..یا میگم مثلا ده بار میخونم.

برخی چله میگیرن میگن براب چهل روز شروع میکنیم میخونیم.اگر به هر دلیلی یه روز یادمون رفت بخونیم یعنی اون خواسته برآورده نمیشه ..که من اعتقادی ندازم.یعنی دلم میگه خداوند خیلی مهربونه..مهم نیت صادقانه دلت هست..امام رضا برای نذر رسیدن به هم خیلی مهربانانه جوابگوی آدم هست..در نهایت از خدا بخواه دستاتو رها نکنه..

یه وقتایی دلم میخواد برم سرمو بذارم رو پای مادرشوهرم گریه کنم بگم آخه چرا اینطوری می‌کنید برم تک تک ...

عزیرم اگرنفهم باشن گریه هم کنی بی فایدست بازم شوهرشمامیگه لیاقتت اینطورزندگی نیست شوهرمن میگه میخوای بخواه نمی‌خوای هم که هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم.هرجوری دلت میگه..برخی میگن چله یاسین.چهل بار میخونن تو روزای مختلف..یا چهل روز پشت سر. من ...

😞گاهی احساس میکنم خدا هم فراموشمون کرده 

نگاه به همسرم میکنم جیگرم میسوزه 

2805
عزیرم اگرنفهم باشن گریه هم کنی بی فایدست بازم شوهرشمامیگه لیاقتت اینطورزندگی نیست شوهرمن میگه میخوای ...

شاید از شدت خستگی اینطوری حرف میزنه 

شوهر منم این حرفو میزنه چون از خانواده ای دختر گرفته که پدرم چیزی کم نگذاشته برام

از طرفی هم میگه دختری مثل تو فرشتشت هیچکس نداره همچین کسی رو کنارش 

بارها میگه جواب کارهایی که برای پدر مادرم کردم رو خدا با وجود تو تو زندگیم داده 

والانمیدونم به خدا بااینکه سنشون هم بالاست اصلابه اون دنیافک میکنن اصلاخداپیغمبرحالیشونه

اون روز رفته بودم قبرستون با خودم فکر میکردم کاش میشد مادروشهرم و پدر شوهرم بیارم اینجا بگم ببین تهش اینه . اون نماز خوندن به درد نمیخوره وقتی به بچت ظلم کردی 

چطوری کشیدی بیرون توروخدا بگو بهم

رفتم خونشون شروع کردم دادوبیداد کردن هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم دیگه خون جلو چشمامو گرفته بود 

تازه همه پول هم که نداد ۱۰ تومن کم داد ولی خب بیشترشو گرفتم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
شاید از شدت خستگی اینطوری حرف میزنه شوهر منم این حرفو میزنه چون از خانواده ای دختر گرفته که پدرم چیز ...

راست هم میگه من که شماروندیدم ونمیشناسم ولی بااون حرفایی که میگین شوهرتون میزنه صدرصدخداعوض همه ی اونافرشته ی مثل شماروبهش داده 

اون روز رفته بودم قبرستون با خودم فکر میکردم کاش میشد مادروشهرم و پدر شوهرم بیارم اینجا بگم ببین تهش ...

افرین واقعاهم همینطوره اتفاقایکی ازخواهرشوهرای منم انروزمادرشوهرم بهش گفت نمازبخون گفت مگه اونایی که میخونن خیلی خوبن گفت آره کدومش بده اونم گفت باشه دهنموبازنکن یکی همین بابامون تکلیف پسردردونشومعلوم کرده بقیه هم که آدم نیستن اینجا

واقعا با اینکار دادن؟ چرا دادن؟ یعنی ترسیدن یا چی؟

دادن دیگه 

احتمالا ترسیدن 

رو آبروشون هم حساسن گفتم اگه ندین دیگه ارتباطمو قطع میکنم باهاتون به فک و فامیلتونم میگم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
2810