2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 170 پست
به حرف بابام گوش بدم که میدونم اون تاریخ میرسه و خانوادش کاری نمیکنن و تهش میشه جدایی من همسرم رو دو ...

اگرم کاری بکنن مطمئن باش تا عمر دارین منت میذارن سرتون 

از الان قبول کن که خانواده همسرت پشتیبان نیستن که اذیت نشی

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
داغون شدم بخدا این مدت چندتا بیماری گرفتم از فکر و خیال با سن کم موی سفید در آوردم از بس استرس کشیدم ...

من یس نذر میکنم. حمد. به خدا بگو خودت مراقبم باش و بهترین انتخاب رو سر راهم بیار...

چیزی که مشخص هست اینه که جنگ و بحث فقط آزار روحی داره..چیزی هم اگه قراره حل بشه بزار با آرامش بشه..حالا یا پولو میدن..یا نمیدن..یا ادامه میدید با هم یا قسمت نباشه نه..که انشالله محبتی که دارید برای هم چاره گشا باشه عزیزم..چه میشه کرد واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگرم کاری بکنن مطمئن باش تا عمر دارین منت میذارن سرتون از الان قبول کن که خانواده همسرت پشتیبان نیست ...

پشتیبان نبودنش رو خیلی وقته قبول کردم 

فقط مشکلم این سهم هست چون اگر بدن نود درصد مشکلاتمون حل میشه 

داغون شدم بخدا این مدت چندتا بیماری گرفتم از فکر و خیال با سن کم موی سفید در آوردم از بس استرس کشیدم ...

اخی عزیزم بمیرم برات دقیقا مثل خودمی موهای منم سفید شده تازه مادرشوهر من بهم تیکه هم میندازه میگه بیچاره مگه چند سالته موهات سفیدشده تازه مشکلات خانوادمومیکشه وسط میگه بخاطرهمونه اصلاخودشونونمیگه چه بلایی سرمون اوردن

2805
سوییت نه خونه پدر شوهرم دو طبقه هست یه طبقه به نام همسرم که چون خیلی کوچیک هست و داغون اون طبقه نمی‌ ...

بنظرم اونجا رو درست کنید مرتب کنید، از بالاتکلیفی خیلی بهتره، با یک مراسم جمع و جورم برین سر زندگی تون....

پشتیبان نبودنش رو خیلی وقته قبول کردم فقط مشکلم این سهم هست چون اگر بدن نود درصد مشکلاتمون حل میشه

ببین ماهم مشکل مشابه شما داشتیم پدرشوهرم قرار بود سهم شوهرمو بده بعدش زد زیر همه چی گفت نه نمیدم شوهر منم بی زبون 

خودم از حلقومش کشیدم بیرون

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
عزیزم هیچوقت برای کسی مرگ نخواه حیف نیست دلت رو با این چیزا کثیف کنی دعا میکنم زودتر آرامش و عشق و پ ...

باشه عزیزم ممنون ایشالاشماهم مشکلاتت به زودی زودحل میشه دلم روشنه شماهم زیادغم وغصه نخورخدابزرگه

عزیرم ایشالامیدن ناامیدنباش شما تازه اول راهی خدابزرگه

یه وقتایی دلم میخواد برم سرمو بذارم رو پای مادرشوهرم گریه کنم بگم آخه چرا اینطوری می‌کنید برم تک تک روزای هچسختی که با همسرم داشتم رو براشون تعریف کنم 

اون روزایی که تو برف و بارون و سرما با همسرم با موتور میرفتیم دور بزنیم از سرما میلرزیدم مدام مریض میشدم ولی کلمه ای نمیگفتم شوهرم شرمنده نشه هرچند بازم کلی شرمنده میشد هربار می‌گفت می‌دونم لیاقتتت این نیست درستش میکنم 

دلم میخواد بشینم از اینا براش تعریف کنم که نکه توقع رو بییار پایین

بنظرم اونجا رو درست کنید مرتب کنید، از بالاتکلیفی خیلی بهتره، با یک مراسم جمع و جورم برین سر زندگی ت ...

اونجا به درد زندگی نمیخوره اگر میخورد دختر خودشون می‌رفت طبقه پایین . بعدشم مادر شوهر من الان ازم دوره هرروز یه دستان درست می‌کنه که برسه برم تو خونش رابطمون رو خراب میکنن

2810