2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 164 پست
افرین واقعاهم همینطوره اتفاقایکی ازخواهرشوهرای منم انروزمادرشوهرم بهش گفت نمازبخون گفت مگه اونایی که ...

این حرفی که زدم رو خود شوهرم زد 

دیشب بود فکر کنم 

می‌گفت ظلم زیادی کردم در حقم 

هربار درباره بچگی و حوونیش صحبت می‌کنه بغض می‌کنه دلم کباب میشه براش اینقدر روزای سختی رو کدزوند 

الآنم که بخاطر خانوادش رابژش با من بذاره بهم بخوره 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حرفی که زدم رو خود شوهرم زد دیشب بود فکر کنم می‌گفت ظلم زیادی کردم در حقم هربار درباره بچگی و حو ...

اخی چقدرزندگیش شبیه زندگی شوهرمنه اونم وقتی ازخانوادش میگفت اصلایه طوری میشدازعذابای که کشیده ازفرق گذشتناشون خداایشالاجواب دل شکستشونوبده ذلیل بشه هرکی که کس دیگه ای روناراحت کنه

2805
اخی چقدرزندگیش شبیه زندگی شوهرمنه اونم وقتی ازخانوادش میگفت اصلایه طوری میشدازعذابای که کشیده ازفرق ...

یبار تو بغلم بلند بلند گریه کرد اون لحظه دلم میخواست بمیرم . گفت هیچکسو جز تو ندارم همه دلخوشی من تویی به امید تو دارم زندگی میکنم تو دیگه باهام بد نشو 

بابت حرف خانوادم استرس دارم چون وندوقته مدام برام خواستگار میاد نمیدونن متاهلم . مادرم اونروز میکقت ملت دارن التماس میکنن راه بدیم بیان خواستگاری بعد اونا با تو اینطوری رفتار میکنند 

عزیزم پدرت این جور گفته که یه طوری زودتر عروسی کنی وگرنه این کار نمیکنه ،لازم نیست به شوهرت بگی وقتی پدرت گفته نگو یعنی نگو شر داخلشه ،بهشون بگین اگه پول نصف خونه ندادین  ماهم میام باهاتون زندگی می کنیم با وسایل و خونه ی شما این طوری به خاطر راحتی خودشون هم شده یه تکون به خودشون میدن ،احتمالا پول ندارن یا پدر شوهر کلا بی خیال هست ،طفلک‌نامزدت 

عزیزم پدرت این جور گفته که یه طوری زودتر عروسی کنی وگرنه این کار نمیکنه ،لازم نیست به شوهرت بگی وقتی ...

پدر شوهرم کلا بیخیاله . از جوونی بار زندگی رو دوش شوهرم بوده .

اونا از خداشونم هست بریم یا اونا زندگی کنیم که یه قرون کم نشه و شوهرم خرج خونشون کنه 

نه عزیزم پدرم رو میشناسم دیگه زده به سیم آخر حرفش قطعیه

پدر شوهرم کلا بیخیاله . از جوونی بار زندگی رو دوش شوهرم بوده .اونا از خداشونم هست بریم یا اونا زندگی ...

نصف خونه باید بزنن به نام شوهرت لا اقل ،این طور که نمیشه ،بهشون بگین ،خدا خودش کمکش کنه رزقش زیاد شه،به تجربه ی خودم سوره یاسین بخون و چهارده تا صلوات چهارده شب و هر شب هدیه بده به یه معصوم گره کور زندگی رو باز می کنه این کار ،ماهم این سختی ها گذروندیم‌ منم شرایط شما رو داشتم دقیقا میفهمم چه سخته فقط خدا کمک کرد متاسفانه واسه من خانواده خودم هم کم از خانواده شوهر نداشتن 

نصف خونه باید بزنن به نام شوهرت لا اقل ،این طور که نمیشه ،بهشون بگین ،خدا خودش کمکش کنه رزقش زیاد شه ...

نصف خونه به نام شوهرمه عزیزم چون پول خودشه که زمان خرید خونه داده به پدرش 

اسکرین گرفتم از ذکری که گفتی تا انجام بدم .

خانواده خودم این مدت خیلی کمکمون کردن همیشه دعاشون کردیم 

نصف خونه به نام شوهرمه عزیزم چون پول خودشه که زمان خرید خونه داده به پدرش اسکرین گرفتم از ذکری که گف ...

اگه پدرتون منطقی و قاطع هست بشین باهاش حرف بزن از درد شوهرت هم بگو‌ نظرش عوض شه ،و بگو با خانواده اش صحبت کنه شاید حرف پدرتون تأثیر داشت ،شوهرت که گناهی نکرده طفلک🥲

پولی که میخوایید صرف عروسی کنید نمیشه صرف خونه و اسباب کنید و یه مهمونی و جشن کوچیک فقط بگیرید؟

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

سلام حتما باید جشن عروسی بگیرید ؟

بله امکانش نیست که نگیریم. مشکل ما جشن نیست 

مشکل ما پولی هست که باید بدن چون با اون پول میتونیم خونه بخریم 

برای جشن میخواییم وام بردارین

2810