2777
2789
عنوان

تزریق ژل لب کسی سراغ داره

42 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من مشهد زندگی میکنم هفته دیگه عروسی دعوتم می‌خوام ژل لب تزریق کنم اما نمی‌دونم کجا برم جای کی برم کسایی که مشهدن کسی رو میشناسن بهم معرفی کنن هم کارش خوب باشه هم قیمتش الان من 1 تومان بیشتر ندارم برای تزریق ژل لب جایی هست به این قیمت بزنه واسم....

حالا من کار ندارم اما دنبال جای ارزون الکی نباشاگه بد بزنه بافت لبت اسیب میبینه دنبال یه حایی باش ب ...

خوب بودجم 1تومن بیشتر نیست تو دیوار هستن هر 1 سی سی ۴۰۰ میگیرن اما بازم نمیشه اعتماد کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بودجم 1تومن بیشتر نیست تو دیوار هستن هر 1 سی سی ۴۰۰ میگیرن اما بازم نمیشه اعتماد کرد

وای نه تورو خدااا نکنن لب خیلی حساسه حتما جایی برو که چند نفر خودشون پیشش رفته باشن 

الکی نگن اره کارش خوبه اما پیشش نرفته باشن 

یه سیسی بزنی اگه بد باشه جنسش یهو کلا عصب لبت اسبب میبینه حتی ممکنه لبت تخریبب بشه

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
2805
وای نه تورو خدااا نکنن لب خیلی حساسه حتما جایی برو که چند نفر خودشون پیشش رفته باشن الکی نگن اره کار ...

من کسی نزده اشناهم ندارم راستش شما مشهد جای خوب سراغ ندارین معرفی کنید