2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18564 بازدید | 382 پست

انقد خودتو عذاب نده دیگه حالا اتفاقیه که افتاده و اکثر پدر مادرا هم تا حالا از این کارا کردن فردا خوشحالش کن

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من گریه کردم برای بچه ات امیدوارم فردا داروهات رو بگیری و با آرامش بیشتری باهاش تا کنی 

ببین نازنین ما همه ناکامی های زیادی داریم پدر مادر شوهر به خاطر اونا نباید بچه هارو از خودمون دور کنیم باهاش دوست باش مهربون باش بهش عشق بده بزار واقعی دوست داشته باشه 

حیفه لطفاً اذیتش نکن می‌دونم که خیلی خیلی مهربونی

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
عزیزم من همیشه شب عید کتک میخوردم اونم مفصل ها یعنی مثلا ده پونزده دقیقه کامل میزد بابام الان هر موق ...

وای خدایا. .چقدر تلخ💔

اونایی که دارین میگین بزرگ میشه یادش میره

بفرمایید 💔

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
پسر منم بیش فعاله...رهاش کن و بزارش مدرسه خصوصی... خودت هم فلوکستین بخور. منم زندگی نکردم...کل عم ...

دکتر روان پزشک دارو نوشته برام شاید فلوکستین هم باشه فردا میرم میگیذمدو شروع میکنم به خوردن 

چند سالشه بچست؟

تورو خدا بچهاتونو نزنید.

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

دلم برات سوخت عزیزم.فقط رو خودت کار کن دیگه بهش فکرنکن.. اشکال نداره دیگه گذشت هیچ کس بیشتر از تو اونو دوست نداره. قطعا بعدش خیلی پشیمون شدی ولی خواهر مشق ارزش نداره روان بچه رو بهم بریزی🙏🏻🌹

عزیزم برای بچت گریم گرفت فقط اونجا که با وجود ظلمت ازت دفاع میکنه ... میدونی تنها پناه امنش تویی ؟ میدونی جز تو هیچ کسو نداره ... نکن اینکارو ... برو قرصاتو بگیر بخور روزای اول حالت بد میشه ولی بعد یکی دوهفته خوب میشی ... نکن اینکارو باطر بچت قوی باش دلم شکست براش گناه داره دیگه نزنش وقتی عصبی میشی از اتاق خارج شو

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من خودم معلمم؛ گاهی والدین مثل شما دارم. که به جای درمان خودشون و از اون طرف؛ آروم کردن روح و روان بچه؛ هر روز میان مدرسه واسم شر درست میکنن که چرا بچه ی من ضعیفه؛ یا تکلیف زیاده؛  و چقدرم با بچه ی خودشون بدرفتاری میکنن،در صورتی که خداییش تکلیفا اینجوری که اینا مینالن نیست. تو همون کلاس من مادرایی که سلامت روان دارن، هم بچشون درس یاد میگیره هم مشقا براشون زیاد نیست.

خواهشا برو دکتر ۴ تا قرص برات مینویسه راحت میشی؛ چندوقت پیشم یکی دیگع تاپیک زده بود؛ مداد رو فرو کردم تو پای پسرم😔😔😔

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
2810