دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
خودتو سرزنش نکن عزیزم حالتو درک میکنم . چون بهترین ها رو واست بچت میخای . از اینکه می بینی مقاومت میکنه عصبی میشی . منم پارسال مثل تو بودم . البته به زور جلوی خودمو می گرفتم که نزنم . ولی عصبانی می شدم در حدی که قفسهی سینم درد می کرد
بعدش مثل شما پشیمون می شدم. و می دونستم کارم اشتباهه . آخرش پیش مشاور رفتم و ایرادهای فکری و ذهنی خودمو پیدا کردم از اون به بعد بهتر شدم کلا دیدگاهم عوض شد .
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
نه پدرش هیچ وقت هیچ وقت حتی به بشگون ساده هم نگرفته پسرم وقت خواب گفت سرم درد میکنه باباش پرسید چرا؟ ...
حتما ازش معذرت خواهی کن. حس خودتو بهش بگو، بگو خودت چقدر درد کشیدی، مطمئنا باعث میشه اونم در رفتارش تجدید نظر کنه. نه بی تفاوت باش، نه محبت الکی کن و باج بده، فردا حتما از حس و حال خودت بگو تا بچه یاد بگیره احساساتش رو به زبون بیاره و یاد بگیره معذرت خواهی کنه