2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18751 بازدید | 382 پست

بجای اینکارا،پسرتو ببر روانشناس ،بیش فعالی اون روی تمرکز و دقتش خیلی تاثیر داره،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
هرروز هزار بار این تصمیم رو میگیرم ولی عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم

اون لحظه که عصبی میشی پاشو برو از اونجا.. برو آب بخور.. آب بزن به صورتت.. برو یه اتاق دیگه چند دقیقه دراز بکش... دوباره برگرد... گناه داره

وااااا واقعاا؟کدوم تاپیک بود همون از بین رفتن بچه ۱۳ ساله یا نه ؟!

نه عزیزم

یکی دیگه

پسرش فکر کنم سه یا چهار سالش بود

شیطنت کرده بود چنگال داغ کرده بود دستاشو سوزوند

جگرم سوخت بخدا😭😭😭

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
پسر من هیچی کم نداره مهربون باهوش زرنگ فیط خیلیییییییییییی شلوغه بیش فعاله خیلییییی شلوغهاز وقتی بدن ...

پسر منم بیش فعاله...رهاش کن و بزارش مدرسه خصوصی... خودت هم فلوکستین بخور.    منم زندگی نکردم...کل عمرش،دنبالش بودم بلایی سره خودش نیاره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه پدرش هیچ وقت هیچ وقت حتی به بشگون ساده هم نگرفته پسرم وقت خواب گفت سرم درد میکنه باباش پرسید چرا؟ ...

وای عزیزم چقد گناه داره کوچولو😔نزن دیگه توروخدا اگه خدای نکرده چیزی بشه چی سر خیلی حساسه چرا اینکارو کردی آخه ان تو مشق 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

تو و امثال تو باعث ب وجود اومدن بچه های عقده ای میشن،الان زورش بهت نمیرسه بزرگ شه هم ولس خودت تلافی میکنه هم سر زن و بچه خودش میاره چون پر از کمبود و عقده میشه،و یاد نگرفته باید چجوری رفتار کنه ،.کسی که محبت ندیده باشه نمیتونههه به یکی دیگه محبت کنه

همه فقط سرزنش کردن این مادر رو و خودشم ک عذاب وجدان گرفته،منم امروز جای بچم خودمو زدم و گریه کردم،بعضیا هم میگن برو خودتو درمان کن،ولی که آنقدر بی اعصابه اگه ریشه یابی کنی برمیگرده ب اینکه کمکی نداره،به اینکه درک نمیشه،به اینکه خیلی از آقایون مسئولیتها گذاشتن رو دوش زن،اینا همش میشه خشم فوران میکنه،ما مادرها ب قرص و دارو نیاز نداریم ب حمایت شدن نیاز داریم

2810