2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18658 بازدید | 382 پست

فردا و پس فردا که تعطیله میتونست بنویسه..چه عجله ای بود..دنیا خیلی بی ارزشه..ننوشتم فدا سرش...بچه رو باید با زبون خر کرد..حتی وقتی تو فشاری..مجبوری..چون گناه دارن کتک بزنی‌‌..بچه منم ۴سالشه بشدت لجباز..وقتی به خواسته اش نرسه مدام جیغ میکشه میزنه تو سر و صورت خودش..من که پیشش باشم بدتر میکنه..امرزوم میگفت تابم بده گفتم جارو بکشم بعد اما قبول نمیکردعصبانیم کرد تو اتاق راه میرفتم و میگفتم خدایابه خودت پناه میبرم..شیطون لعنت میکردم...دس روش بلند نکنم..خدای نکرده اونم پشت سرم میومد..و میدید با جیغ زدنش واکنش نشون نمیدم وسیله هارو پرت میکرد..آخرشم دید محلش نمیدم..جارو که تموم شد اومد گفت الان تابم بده

فردا از دل بچه ات دربیار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیب نداره بابا انقدر سخت نگیر بزرگ میشه یادش میره

اصلا یادشون نمیره بچه های بیش فعال.پسر من خاطرات ۲سالگیشو برام تعریف میکنه ریز به ریز

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

نکنید این کارو...چند روز پیش یه مادر با ماهی تابه یا نمیدونم چیز دیگه، میزنه تو سر بچه اش.. بچه اش نابینا شده...یکی از آشناهامون تو بیمارستان بوده بچه رو همون موقع آورده مادر بیمارستان... واااااای تصورشم دردناکه

2805
من دیدم مادرایی که مثه سگ بچه رو میزنن

وای هیچ چیز بیشتر از این تو دنیا نمیتونه منو بهم بریزه

که مادر یا پدری فرزندش رو بزنه..😔😔

پدر و مادر پناه بچه هستن

خدای بچه هستن

آخه یه لحظه فکر کنن اون بچه به کی پناه ببره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
تقصیرمعلماس مادرارو درگیرکردن قدیم خودشون توکلاس یادمیدادن اصلا مادرپدرا انقدرنظارت نداشتن همه هم در ...

دقیقا بعضیاشون خودشون را راحت کردن با بچه نوزاد و شیر خواد باید درس یاد دخترم میدادم

پدرم در اومد

2810