2777
2789

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

🌟                          🌟

🌟                        🌟

🌟                          🌟

🌟                           🌟

🌟                                🌟

اللهم عجل لولیک الفرج

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خداکمکش کنه وقتی کسی توخونه بیمار میشه اولین کسی ک اذیت میشه اطرافیان هستن واقعا پرستاری کردن خیلی سخته خدا کمکتون کنه 😔🥺 

منم باید عمل کنم خیلی ناراحتم بعدش قراره چی بشه و خانوادم باید در چ شرایطی قرار بگیرن 😔خودم هیچی ناراحتم شرایطی پیش بیاد مجبور بشن ازم پرستاری کنن 😔خیلی خیلی سخته 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
خداکمکش کنه وقتی کسی توخونه بیمار میشه اولین کسی ک اذیت میشه اطرافیان هستن واقعا پرستاری کردن خیلی س ...

باور میکنید بهش گفتم دوتایی بیا امشب خودکشی کنیم کارد به استخونم رسیده

درکت میکنم گلم ولی ایشون بیماری دست خودش نبوده گلم 

چیزی ک خدا براش مقدر کرده نباید بهش میگفتین شماهم صبوری کنین سعی کنین حداقل هفته ای یبار برید بیرون تنهایی تا روحیتون عوص بشه 🥺😔

پدرم سرطان داشتن و شیمی درمانی میشدن و شرایط بشدت سختی داشتیم گلم خودش عذاب میکشید ماهم عذاب میکشیدیم و پرستاری ازش هم بود گلم

الانم خودم بهم گفتن باید عمل کنم عین عمل بهم میگن سرطانم خوش خیمه یانه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نگران خودم نیستم نگران مادرمم ک باید باز عذاب بکشه 

همش تقدیره 

این بیماری دوبار اومد توبدنم گلم خدا خواسته چیزی دست من نبوده میخوام بگم راهی جز صبوری نیس 😔😢میدونم خیلی سخته 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

شایدم درکت نکنم گلم مادرخودمم مریضه بعضی وقتا کم میارم مریض داری خیلی سخته😢ولی شماصبور باش ولی از دل خواهرت دربیار گناه داره درد مریضیش یطرف حرف شماهم ی طرف 😔

درکت میکنم گلم ولی ایشون بیماری دست خودش نبوده گلم چیزی ک خدا براش مقدر کرده نباید بهش میگفتین شماهم ...

الهی شفا پیدا کنید به زودی زود حرفاتون خیلی امیدوار کننده بود😘❤️ ببخشید اگر کوتاه تایپ کردم حال روحیم اصلااااا خوب نیست

الهی شفا پیدا کنید به زودی زود حرفاتون خیلی امیدوار کننده بود😘❤️ ببخشید اگر کوتاه تایپ کردم حال روح ...

همچنین خواهر شما گلم میفهمم چی میگی عزیزم 

الهی بمیرم خودمم خیلی ناراحتم عجیب احساس مرگ دارم

خدانکنه گلم دیگه وقتی ادم خسته بشه پیش میاد فردا هم از دلش در بیار 

سعی کن حداقل هفته ای یکبار ی وقتی برای خودت بزاری تابتونی از خواهرت مراقبت کنی بتونی انرژی بگیری گلم 

همه چی درست میشه خداجواب این همه خوبی های ک در حق خواهرت کردی رو میده شک نکن گلم همینکه خواهرت دعات کنه برات کافیه عزیزم ❤️❤️❤️

2810