2777
2789
عزیزم سنم زیاده کجا برم ؟؟؟ وقت ندارم تا هشت درگیر کار برم کجا ...... بلد هم نیستم یه جمعه دارم اونم ...

هعی 

منم بااینکه سنم نصف شماس میرم بیرون ولی ادم خوب پیدا نمیشه 

هرچی بیکاره معتاده میخاد بیاد خاستگاری

همایش ها شاید بشه ولی سخته دیگه برام حوصله ندارم . آقا یعنی بدون آرایش و ساده بودن شوهر گیر نمیاد پ ...

به خدا من هیچ آرایشی نمیکردم. تمام دوست‌های دور‌وبرم هم اینجوری بودن و هستن. به سادگی نیست. اتفاقا سادگی عالیه. مخصوصا بین تحصیل‌کرده‌ها خیلی ویژگی مطلوبیه. میگن طرف چه اعتمادبه‌نفسی داره. تحسین میکنن.

ولی شاید یه کم زیاد جدی هستی. جوری باش که ازت حساب نبرن زیاد. نترسن بیان جلو. یه کم صمیمی شو باهاشون.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همایش ها شاید بشه ولی سخته دیگه برام حوصله ندارم . آقا یعنی بدون آرایش و ساده بودن شوهر گیر نمیاد پ ...

عزیزم یه کم در مورد روان آقایون مطالعه کن 

زندگی فقط کار و تحصیل نیست 

همون‌طور که برای رسیدن به یک شغل خوب تلاش می کنیم به همون اندازه باید برای پیدا کردن یه شخص مناسب و یه ازدواج خوب هم تلاش کرد 

امروزه دیگه منفعل بودن جواب نمیده 

قدیما راحت بود 

الان باید خودتم تلاش کنی تا دیده بشی 

2805
به خدا من هیچ آرایشی نمیکردم. تمام دوست‌های دور‌وبرم هم اینجوری بودن و هستن. به سادگی نیست. اتفاقا س ...

آره می‌دونی بحث آرایش داشتن نیست 

بحث این هست آدم باید اون انرژی زنانگی رو داشته باشه 

نمی‌دونم چطوری بگم 

آره می‌دونی بحث آرایش داشتن نیست بحث این هست آدم باید اون انرژی زنانگی رو داشته باشه نمی‌دونم چطوری ...

اتفاقا خیلی باهات موافقم. از اول که مینوشتی، منظورتو متوجه شدم.

اگر می خواهی تا با شوهرم صحبت کنم جبرم بده

نه عزیزم ما دخترها بایست خیلی مغرورتر باشیم اینجا اومدم چون یکدفعه دوباره نگران شدم خواستم از خانم های سایت کمک بگیرم چکار کنم چون واقعا نمیدونم . 

نه عزیزم ما دخترها بایست خیلی مغرورتر باشیم اینجا اومدم چون یکدفعه دوباره نگران شدم خواستم از خانم ه ...

دیدی؟ تو از اون دختر جذاب‌های مغروری. آدم کیف میکنه. حالا همین غرورتو حفظ کن، ولی یه کم شل کن. حد وسط. اجازهٔ شروع یه رابطهٔ عاطفی رو به مردهای اطرافت بده.

اگه خواستی رد کنی هم انقدر محترمانه و قشنگ رد کن که بقیه نترسن.

عزیزم یه کم در مورد روان آقایون مطالعه کن زندگی فقط کار و تحصیل نیست همون‌طور که برای رسیدن به یک شغ ...

این همه کار کردم توی چشم بودم دیده نشدم!!!!! جالبی ماجرا اینه فامیل ها میگن کلی دانشگاه بودی سرکار یعنی نبود. چرا دوره دانشجویی بود ولی من اصلا محل نگذاشتم و حرف نزدم چون گرفتار درس بودم و استرس خیلی جوانتر هم سنتی خواستگار حتی اجازه ندادم بیان چون قصد ازدواج نداشتم الان که میخوام ازدواج کنم نیسسسسست !!!! یعنی ما دخترها اینقدر بیچاره ایم 

2810